Медия без
политическа реклама

Оръжейната фирма "Арсенал" спешно търси 300 работници

Дружеството предлага бонуси, ваучери, безплатна почивка на море, торта за ЧРД, детска градина

03 Май 2022
БГНЕС

Оръжейният завод "Арсенал" АД в Казанлък обявява почти 300 нови свободни работни места.  Търсят се специалисти с висше техническо и химическо образование или със средно специално с продължаване на обучението. Обявени са свободни места за инженери  - металург, конструктор, технолог, инженер химични процеси, както и началник смяна, инженер ВиК и енергетик, съобщава БТА.

По-голямата част от обявените позиции са по професиите фрезисти, окачествители, машинни оператори, настройчици и други работници в производството. Свободни места има и за огняри и копачи на канали, за което не се изисква образование.

Важна част от политиката на дружеството е стипендиантската програма, която осигурява възможност за професионално развитие на млади специалисти. За програмата могат да кандидатстват студенти, обучаващи се в редовна форма с инженерни специалности, като предимство имат тези, които са завършили средното си образование в Казанлък. 

Желаещите да кандидатстват за свободните позиции или за стипендиантска програма, могат да изпратят документите си на [email protected] или да ги подадат на място. Подробна информация и списък на свободните длъжности са публикувани в официалния сайт на дружеството. 

Там се твърди, че "Арсенал“АД е най-големият работодател в страната в сферата на машиностроенето, с богата и последователна социална политика. Фирмата обещава редица социални бонуси като допълнителни месечни бонуси за Великден и Коледа, ваучери за храна, безплатна почивка на море в почивната база на дружеството, детска градина на територията на фирмата, торта за всеки рожденик, производство на сладкарския цех на „Арсенал“АД, заплащане на наема на висококвалифицирани и перспективни кадри от друго населено място.

Българско оръжие отива в Украйна през посредници в Полша и Чехия. Тази теза разви пред Нова тв отстраненият директор на “Кинтекс” Александър Михайлов. Той твърди, че все още е шеф на фирмата, защото оспорва освобождаването си по съдебен ред.

 

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

Арсенал, оръжейна фирма

Още по темата