Медия без
политическа реклама

Баща преби съученичка на дъщеря си в софийско училище (видео)

Пострадалата петокласничка е с хематом на главата

17 Окт. 2019
Нова телевизия

Баща преби съученичка на дъщеря си в софийско училище. Агресорът е задържан от полицията, съобщи "Нова телевизия". Пострадалото момиче е с хематом на главата. Случаят е от 28-о СУ "Алеко Константинов" в столичния кв. "Красна поляна", а двете момичета са в V клас.

"Дъщеря ми и детето на въпросния баща се бяха изгубили. Тръгнали са за закуска на пазара. Успели са да се приберат  в училището. Тогава дошъл мъжът и започнал да бие дъщеря ми, защото не са вдигали телефоните си. Казал ѝ е, че ще избие цялото ни семейство. Скубал я е", разказа Катя Александрова, майката на набитото момиче.

"Децата бяха изключително притеснени и плачеха. Извикахме ги, за да разберем какво точно се е случило. В този момент влезе бащата и се отправи към дъщерята на г-жа Александрова. Не изглеждаше агресивен и изведнъж се наведе към нея и я удари в главата", заяви в ефира на "Здравей, България" директорът на училището Станимира Стоева. Тя допълни, че майката на набитото дете и охраната са звъннали на полицията след побоя.

Пострадалото момиче е с хематом на главата
Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

София, агресия, училище

Още по темата