Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Пътната карта на Боташ кинтопоток изтече в Гугъл Мапс

BG-MAPS се обидиха, при тях тахният документ излязъл 3 секунди по-рано

Pixabay
Пътната карта: давай с пълни шепи, дашна майка Българийо!

ПАНИКА В ИНТЕРНЕТ
В географското приложение на Гугъл - Google Maps, внезапно изтече Пътната карта на Боташ кинтопоток - странния газов договор, който е подписван сякаш от Джекил и Хайд, но нито един от двамата не носи отговорност за този гео-енергетически акт. 
От централата на интернет гиганта Гугъл коментираха, че вероятно става въпрос за някакъв бъг, техническа неизправност - изображението на Пътната карта всъщност дори пречело на Гугъл Мапс, защото се появило точно върху Горубляне. 
И сега хората, които искат да намерят в Гугъл Мапс някоя улица или паркинг за джамбазлък, виждат върху картата на Гугъл на мястото на Горубляне - само Пътната карта на непонятния и алогичен Боташ поток. 
Наш експерт османист анализира документа и се удиви от съдържанието му. Пътната карта на Боташ кинтопоток е писана на османски турски език като знак на уважение към търговския партньор и Високата порта, с които ни свързват векове обща история и култура. 
В Пътната карта на Боташ кинтопоток много витиевато и разтегливо като турски локум се изреждат всички стъпки, които трябва да предприеме служебното правителство на Радев от началото на 2023 с енергийния министър Капитан Катамаран. В картата са описани препоръки и към сериозните партии в България, които според документа се ангажират да не се занимават с Боташ кинтопоток, освен ако не изпаднат в критично тежка предизборна ситуация. 
В Пътната карта на Боташ поток също като в Пътната карта на Теменуж поток всичко е разписано с конкретни стъпки и мотивировка. 
Проектът Боташ поток, също като Руско-турски поток е гарант за руско-турския бизнес, който не бива да преминава в Руско-турска война, както се е случвало през вековете. 
Само че в Руско-турски поток келепирът все пак е повече руски, отколкото турски, затова сега в Боташ кинтопоток се постига гео-келепиртически баланс чрез договор, който пак е с руски газ в тръбите, но облагодетелства най-вече турската страна по един приказен начин. 
***
МАЛКО ПО-КЪСНО
Българският лидер и пионер в интернет-картографирането - BGMaps, реагира с остра декларация срещу Гугъл, като заяви че в портала на BGMaps също е публикувана Пътната карта, но не върху Горубляне, а върху квартал Голямо Чекмедже в Истанбул. И това не е никакъв бъг, а информация с надделяващ обществен интерес. При това в българския портал Пътната карта е публикувана 3 секунди по-рано от безмозъчните ботове на Гугъл! - твърдят меринджеите на BGMaps. 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 9 юни?