Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Путин моли за правна помощ - пратете някой Нотариус да оправи Навални!

Нотариусите са новите Ришельота. (Филип дьо Шампан. Троен портрет на кардинал Ришельо.)
WIKIPEDIA.ORG
Нотариусите са новите Ришельота. (Филип дьо Шампан. Троен портрет на кардинал Ришельо.)

ЕКСПЕРТНА КРИЗА

Федералната агенция Россътрудничество, която се занимава с международна хуманитарна дейност и още нещо, изпрати безпрецедентна нота с молба за помощ до българските МВнР, МВР, Правосъдната система, Осемте джуджета, клуб SS и други адреси в нашата малка, но красива и отзивчива страна. 

Лично Путин моли България за правна помощ - президентът на Руската федерация моли българските власти и обществените авторитети да изпратят някой с профила на убития Нотариус, Еврото или друг, който още не е осветен, но знае как работи Околосъдебната система. Путин се надява с българската експертна помощ да се проведе независимо международно разследване, при това с хора от държава-членка на НАТО. Путин се надява на отзивчивост, защото правната помощ за този казус е дефакто хуманитарна помощ. 

"Не ми трябва помощ от копейки и наши агенти като президента ви. Искам доказани евроатлантици като Делян Пеевски и Бойко Борисов да ми пратят някой от емисарите-нотариуси, които разбира се не познават лично. Това на практика е хуманитарка, това не е военна помощ. Благоприятното решение на казуса с Навални ще ни доближи до мира, който всички искаме, но ни е трудно да постигнем. Искам да покажа и докажа на света убедително, че не съм убил Алексей Навални, нито съм давал съгласие за ликвидирането му. Точно обратното. Аз всъщност го затворих, за да съхраня живота му, защото много хора в нашата страна искаха да му пробият главата и беше все по-трудно да го пазя. Но ето, че Баба Смърт не пита и прибра моя опонент, докато се опитвахме да му спасим живота. Изглежда някакъв непознат вид естествена смърт го е съборила толкова млад и жизнен. Дайте ми някой от вашите експерти по околосъдебна система, за да оправи нещата. Ако това е подпечатано с джентълменските гаранции на Сглобката и честната дума на Борисов-Пеевски-Петков, разследването ще има легитимност в целия евроатлантически свят. Знам колко е висок авторитетът на Сглобката в Брюксел и Вашингтон. Единствената ми цел в този казус е Истината. Друг път може и да послъгвам, но сега съм отчаян и откровен, защото съм невинен. Оставам доброжелателен, въпреки че за момента принадлежим на два различни военни блока в света. С уважение: Вл. Путин" - завършва посланието на отчаяния хуманист.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата