Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Пепи Еврото работел тайно за влизането ни в Еврозоната

ДЪНОТО НА €-АТЛАНТИКА
Вашият кореспондент Фалшимент Петров днес се гмурна в в пределите на най-дълбоката държава, където всъщност текат истинските управленски процеси. 
Дълбокото МВР, Дълбоката ДАНС и Дълбокия департамент по чипиране са упълномощили Пепи Еврото, докато е в неизвестност, да лобира за приемането на България в Еврозоната като пълноправен член на европейското валутно семейство. 
Макар че за Пепи Еврото има какви ли не данни и обосновани предположения, че е зъл гений на Околосъдебната система, Дълбоката държава е опънала чадър над лобиста и не дава косъм да падне от окосмението му. Защото на Пепи Еврото е възложена толкова важна мисия, че евентуалните му дребни престъпления в рамките на нереформираната бг съдебна система губят всякаква тежест. 
Нашите източници в лобистките кръгове на Дълбоката държава споделиха, че в момента Пепи Еврото се е развихрил в Брюксел, Страсбург, Люксембург, Виена и други €-градове. В сенките на европейските облаци Пепи Еврото събирал компромати и подливал мастика с мента на важни личности, от които зависи политическото и административното решение да се премести България от Чакалнята в същинската Еврозона. 
Дълбоката държава отдавна критикувала пионките си в Европейската бюрокрация, които били толкова заспали, че всичко в световния план изоставало - и чипирането на населението, и отнемането на деца, и контролът върху съзнанието на масите - всички тия процеси се спъвали от мудната и безхаберна брюкселска администрация. 
"Европейските чиновници са наши слуги, но фактически ни създават повече проблеми и разходим, отколкото полза - обясняват нашите дълбокодържавни източници. - Европейската административна машина фактически не работи нищо друго, освен да се самозахранва с фалшиви основания за съществуване. Затова им пускаме от време на време такива проактивни фигури като Пепи Еврото. С компромати, склоняване към проституция и корупция Пепи Еврото ще влее малко живец в брюкселските кисели зелки с малки чепчета. И разбира се, сега най-важно е Пепи Еврото да притисне с компромати евро-бастуните и да ги раздвижи да вкарат България в Еврозоната, да се унищожи славният български лев и копейките окончателно да загубят суеверитета си. Всичко се прави с цел да се отнеме идентичността на най-коравия народ, българския. Няма да се спрем пред нищо!" - в пристъп на вулгарна откровеност завиха нашите източници от Дълбоката държава, оставяйки ни тежки размисли за износване. 

Още по темата