Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Още ротации: Обама се менка с Пеевски, Осемте джуджета - с Трите прасенца

Въртиииии!
Pixabay
Въртиииии!

LA VIDA ES UNA TOMBOLA

Ротативката на Историята се върти - и ще се върти до пълната и окончателна победа на чекмедже-реформата.

За ротациите на важните постове в държавата се взе програмно решение да се ангажират и нашите евроатлантически партньори.

Конкретно за ръководната роля на Делян Пеевски в българската политика се взе решение той да бъде подпомогнат от 44-тия президент на САЩ Барак Обама, който сега има повече свободно време и с удоволствие ще сменя от време на време Депутата от първия ред.


Факсимиле от архива. Ако някой е забравил - в делото КТБ ги няма нито Обама, нито Путин, както и много други хора.

***

"И без това нямам време да ходя постоянно в парламента, Обама ще ме сменя, даже мисля да го пускам повече него на работа, защото е негър. Black lives matter все пак. Това ще ми подобри и положението с недопустимия Акт "Магнитски". На Обама няма да му нафърфорят "Магнитски", а на мен ще ми махнат от главата тая неприятност, за да мога да се посветя на бъдещето на България и Дубай. Търсим шиширока коалиция и корпулентни решения на проблемите. На Обама ще му дам половината ВСС и старите бараки на "Лафка", да си върти бизнес. Това е разумен гешефт и предложение, на което няма да откаже. Иначе ще му пратя колектори" - разкри само пред нас плановете си г-н Пеевски.

***

ТРИМАТА ГОЛЕМИ (БЕЗ ДА БРОИМ КУЧКАТА)

Дълго време държавата и лодката на стабилността се управляваше от Г-3 - триадата Борисов-Пеевски-Цацаров, по-късно Борисов-Пеевски-Гешев. През годините колективният псевдоним на троицата варираше от Тримата шишковци (по Юрий Олеша) до фолклорния мотив за Трите прасенца.

С новите въведения в политически живот, в ролята на Тримата големи ще има ротации на всяко ниво.

На ниво премиер ще се ротират Денков и Габриел, на ниво Пеевски ще се въртят Обама и Бил Барудър (бащата на Закона "Магнитски"), а на ниво главен прокурор ще се въртят Осемте джуджета с оцелелите прасета. На ниво Мата Хари ще се въртят едни 10 000 лв., защото всичко поскъпна, за 5 000 вече няма такава класа!

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата