Медия без
политическа реклама

Реконтра

Мартенски фейкнюз бюлетин

13 Март 2019
Няма се плашиш, браточка! Ти знаеш ли в България на кого викаме Чичо Митко?
Няма се плашиш, браточка! Ти знаеш ли в България на кого викаме Чичо Митко?

СЛЕД КАТО НА СРЕДНОШКОЛЦИ от Ямбол бе раздадена осведомителна гей брошура със снимки на голи мъже, от "Министреството на здравеопазването" признаха, че в случая наистина е допусната грешка. След обстойна проверка представител на министерството обясни, че снимките на голи мъже в брошурата е трябвало да бъдат съвсем различни, а именно – в близък план и много по-детайлни. Също така поради недоглеждане в печатницата от брошурата липсвало и част от първоначално одобреното съдържание, където с образователна цел се изброявали различни секс пози – „обърната ездачка“, „задна прашка“, „мързелив мераклия“, "мисионер на чеверме" и др. От Министреството обещават тези грешки да бъдат коригирани в следващата им брошура, която ще се разпространявана главно из детските градини в страната.

СВЕТОВНОИЗВЕСТНИЯТ ВОДЕЩ на екстремното телевизионно предаване „Оцеляване на предела“ Беър Грилс официално се извини, че преди две години е ял жаби в Рила. Специалистът по оцеляване до такава степен се разстроил заради наказателния акт от страната ни, че си признал и за няколко изядени скакалеца, три червея, пет мравки, както и за осем бълхи, които не било нужно да яде, но просто бил чревоугодник, а и обичал да ги усеща как му подскачат в устата. В резултат на всичко това господин Грилс опитал да плати наказателния си акт по интернет, но системата блокирала. Опитал втори път, но системата отново блокирала. На третия опит системата му взела двойно, след което отново блокирала.

ПО ВРЕМЕ НА ДВУДНЕВНАТА СИ ВИЗИТА в България руският министър-председател Дмитрий Медведев обсъди с колегата си Бойко Борисов туристическия обмен между двете страни; обяви, че около 500 000 руски туристи посещават България, а над 30 000 притежават имоти у нас. Медведев и Борисов също така обсъдиха двустранния търговски стокообмен преди наложените от ЕС рестрикции, като едновременно с това засегнаха и темата за големите енергийни проекти. Според приближени до властта обаче въпреки всички тези важни разговори в края на визитата си Дмитрий Медведев признал, че посещението му в България всъщност било продуктивно от съвсем други подбуди. Истината била, че дошъл, защото при посещението си у нас през 2010 година Владимир Путин си забравил нещо – Волен Сидеров. 

ЕВРОДЕПУТАТИТЕ ОТ КОМИСИЯТА ПО ТРАНСПОРТ И ТУРИЗЪМ в ЕП излязоха с предложение лятното време да отпадне през 2021 година. Идеята им е страните членки сами да определят кое време ще използват занапред. Изключение тук прави само България. Съдейки по големия брой бивши агенти на ДС в политическия живот на страната, членовете на Европейската комисия стигнали до извода, че България вече си е избрала кое време ще използва занапред – минало време.

КОРНЕЛИЯ НИНОВА И ДЕПУТАТИТЕ ѝ по чисто демократични причини демонстративно напуснаха българския парламент и вече няколко седмици не стъпват в него. С това лидерката на БСП успя да докаже на хората в страната нещо много важно – че Народното събрание спокойно може да работи и с половината от сегашните си народни представители.

Последвайте ни и в google news бутон