facebook
twitter

После

Прелет над печата

Борисов - изтърсак!

1004

"Перде оставка пусна министър Порожанов", енигматично уведомява "Труд" за най-новата смяна в отбора министри на Баце. Вестникът го играе възмутен от далаверите в земеделското ведомство и се възхищава на министър-председателя, че е реагирал така светкавично (след 10 дни): "Десислава Танева пак ще е министър".

Резервната скамейка на премиер-селекционера явно съвсем е окъсяла, щом взе да вкарва в игра вече извадени от употреба ветерани. Но така пък улеснява прогресивната преса, която има готови анализи за старите герои на новото време: "Диалогичният министър" е хвалебственото слово на "Труд" за новата стара министърка. За по-голям ефект то е подкрепено с една четка даже от нейния предишен предшественик Мирослав Найденов, сам разследван за злоупотреби след приключенията му в аграрното министерство.

Дори в любимия спорт на ББ - футбола, има случаи на възобновени кариери след оттегляне от терена. Има и такива звезди, които просто не знаят кога да спрат. Но по принцип след определена възраст ритнитопковците се обединяват в отделни лиги за ветерани.

"Бойко Борисов ляво крило, отстъпи и дузпите, но отново "тигрите" са шампиони", куфее "24 часа", който онзи ден предава на живо с онлайн репортер на пистата финала на държавното първенство за ветерани. В него хегемонът при третата възраст "Витоша" (Бистрица) повали друг гранд "Лудогорец" с 3:1.

"Премиерът Борисов - шампион по футбол", ликува и "Труд" на 1-ва стр., а на 31-ва уточнява: "Борисов вдигна купа, Домусчиев го аплодира". Обръгнал на титли, купи и конграчулейшъни, шампионът на шампионите вече е готов да сподели славата: "Първенството е хубаво за ветераните - каза Борисов. - Събират се приятели, бивши национали, само ние сме тук двама-трима изтърсаци".

Има и други, но още не са доразвили таланта си: "Адвокатът на Ветко Арабаджиев го сравни с Роналдо, Меси и Шакира" ("24 часа"). Ако някой се чуди защо пък и с Шакира - понеже и тя крие данъци. Вие да не помислихте, че Вълчо е много добър футболист?

Все още няма коментари

Още

Ремонтиум мобиле

24.06.2019

379
Тайната на щастието

21.06.2019

1520
Забрави за правилата

20.06.2019

391

Влез или се регистрирай за да коментираш

×