Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Ако Запада не се сгромоляса до две години, Q-Пейкин става евроатлантик!

Българският политик постави ултиматум на кумира си Путин - или да решава въпросите, или да не разчита на балканския лъв

Пак ще съм клоун и мистик, но ще съм близъл с Тръмп и Западния свят! - зарича се Q-Пейкин, на когото му писна да чака краха на Запада.
Пак ще съм клоун и мистик, но ще съм близъл с Тръмп и Западния свят! - зарича се Q-Пейкин, на когото му писна да чака краха на Запада.

ТикТок звездата и партиен лидер Касандър Q-Пейкин се замисли за своето политическо бъдеще и направи едно рязко движение срещу своя кумир Владимир Путин. Q-Пейкин забелязал, че последните 100-200 години Запада не се разпада. Запада гние, но не изгнива, руши се, но не напълно, има цензура, но всъщност си плямпаме каквито искаме глупости и лудости. Въобще хората живот си живеят, включително той самият, Касандър Q-Пейкин, който си гледа кефа в Западния свят с неговите презряни технологии, валути и либерално обществено устройство. 
Q-Пейкин се замислил за всичко това заради осезаемата опасност да вземе властта и да трябва да обяснява защо не може да направи всички фантастики, с които омайва електоралната си пациентела. 
То едно е да си путинист на приказки, друго е на практика да подариш държавата си на Путин. Това лесно се крещи по жълтопаветните майдани, но трудно се материализира, дори да вземеш цялата държавна власт. То може да стане, само ако Путин сам дойде тук като стопанин на новите си западни покрайнини-украйнини, като преди това унищожи политически и/или военно ЕС и НАТО. 
А вероятността властта да се дотъркаля до Q-Пейкин вече става не така абсурдна - не защото той е виртуозен играч, а защото останалите се самоунищожават. В един момент Q-Пейкин, ще - не ще, ще трябва да управлява.  
Съобразявайки всичко това, Q-Пейкин решил да бъде честен с кумира си и да го предупреди, че ще му обърне геополитически гръб, ако не започне да решава въпросите в оперативен порядък. 
Вашият репортер Фалшимент Петров откри Q-Пейкин в клон на Български пощи, където политикът изпрати стандартна телегрема до Кремъл с ултиматум до президента на Руската федерация, след което отдели минутка за читателите на Фейк Бюлетин. Ето какво каза той ексклузивно и само за нас:
"Такива като мен касандри рядко стигат до реални властови позиции извън сектите, които оглавяваме - съзнава политикът. - Ние политическите касандри-саламандри сме по-скоро мистично-криминални гурута с шлейф от зомбирани последователи. Нашите последователи преминават тестове за алогично мислене, курсове на престъпна дресировка и различни ритуали на инициация. Това не е широка електорална база, дори при масово зомбирано население. Но в България изглежда са останали само тъпаци и криворъки маймуни, които зорлем ще ме направят реално управляващ. Сглобката се разпада пред очите ни, Радев няма конски сили и правомощия. Всички са изхабени и компрометирани. Още 1-2 цикъла на безсмислени избори и политическата центрофуга като нищо ще ме изхвърли на върха на държавата. И какво ще правя тогава? Или Путин трябва да ни е освободил дотогава, унищожавайки политическия модел на западната цивилизация, или да се адаптирам към курса на българския кораб, който така или иначе не бих могъл да променя. Евро-шмевро, Шенген-менген, мене ще пита някой! Пак ще играя с мистика и коспирология, но по-скоро по модела на Тръмп, който си е западен модел, колкото и да се доближава до моя тип диктатури по някои външни показатели" - разсъждава трезво политикът и си прави сметката рационално. 
След което смигна съучастнически и прибра химикалчето от пощата, за да го изхвърли навън, защото всъщност не му трябва.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата