Медия без
политическа реклама

Футболните ултраси упорито защитават Панаира от Гергов

08 Май 2023
FB/The voice of Bultras

Феновете на "Ботев" (Пловдив) използваха вчерашния мач срещу лидера в шампионата "Лудогорец" за изразяване на позиция, която далеч надхвърля футболната тема. Но новия си стадион агитката издигна плакат "Панаирът е на пловдивчани!", с което ясно показа мнението си за събитията около Международното изложение. Всъщност това е припомняне, тъй като още в средата на януари ултрасите на "Ботев" поискаха адекватна държавна и общинска реакция срещу апетитите на бизнесмена Георги Гергов. При това го направиха едновременно с феновете на "Локомотив", чрез доста остри становища:

Враждуващите футболни фенове на "Ботев" и "Локомотив" се оказаха на едно мнение за съдбата на Пловдивския панаир. Те искат общината да запази позициите си в дружеството, а не да нехае в полза на бизнесмена Георги Гергов.

Така се оказва, че казусът "Гергов и Панаир" може да събере от обща страна на барикадата несъбираеми по принцип елементи - враждуващите помежду си агитки на "Ботев" и "Локомотив", политически формации като БСП, ДБ и т.н. Но, както е ясно отдавна, това не носи резултат и Гергов е на финалната права по придобиване на 79% от Панаира.

Още по темата