Quantcast

Медия без
политическа реклама

Звезда от сериала Ozark ще изиграе Мадона в биографичен филм

Джулия Гарнър е предпочетена за ролята сред повече от 12 кандидатки

09 Юни 2022
ЕРА/БГНЕС
Актрисата Джулия Гарнър ще се готви за ролята с вокални уроци и работа с хореограф.

Американската актриса Джулия Гарнър ще се превъплъти в поп-кралицата Мадона в биографичен филм за живота й, разкри Variety. Според информатора на изданието 28-годишната звезда от криминалния сериал Ozark на Netflix е получила предложение за ролята след тежък кастинг, в който са били изпробвани повече от 12 други кандидатки. Сред тях са били актрисите Флорънс Пю („Малки жени“, „Черната вдовица“), Одеса Йънг („Нация на убийци“), Алекса Деми (сериала „Еуфория“), певиците Биби Рекса, Скай Ферейра и др. На Джулия Гарнър сега предстои продължителна подготовка за образа, която ще включва вокални уроци, работа с хореограф и т.н.

Биографичната лента ще бъде заснета от Universal Pictures, които са се наложили в конкуренцията между няколко студиа, желаещи да реализират проекта. Един от продуцентите е Ейми Паскал („Спайдърмен: Няма път към дома“, „Венъм“), а сценарият е на Дона Лангли. Самата Мадона е потвърдила, че филмът ще бъде посветен както на творчеството, така и на личния й живот. „Но във фокуса на този филм винаги ще бъде музиката. Музиката през целия ми живот ме е крепила да продължавам, така както изкуството ме е поддържало жива. Имам толкова много неразказани вдъхновяващи истории, а кой би могъл да ги разкаже по-добре от мен?“, споделя една от най-влиятелните жени в световния шоубизнес, която ще бъде и режисьор на продукцията. Мадона изразява надеждата, че ще успее да предаде „пътешествието, на което животът я е повел като артист, музикант, танцьор – човешко същество, опитващо се да си пробие път в този свят“.

Сценаристката Дона Лангли, която е и директор на Universal Filmed Entertainment Group, определя Мадона като „върховна икона, хуманитарист, артист и бунтар“.

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Ще се осъществи ли ротацията във властта?