facebook
twitter

Култура

И тази есен морето ще е до бара с Вълдобрев

956
"Обичайните заподозрени"

11 ноември, зала 1 на НДК

 

След края на тазгодишното лятно турне "Пет летни концерта, без да броим зимния" Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" се подготвят и за преброяването на зимните си фенове в столицата. Шоуто ще бъде в НДК на 11 ноември. "Големият зимен концерт", както го титулуват изпълнителите (макар да е през есента), ще е втори поред за Вълдобрев и бандата му на тази сцена. За пръв път "Обичайните заподозрени" препълниха зала 1 през май 2018 г.  

В продължение на поне два часа, обещават от групата, ще звучат хитовете "По-полека" (по-известна като "Барът е до морето и морето е до бара"), "Холивуд", "Рай", "Към", "Едно", "Тази песен не е за любов", "Фойерверк", "Аз ли съм или не съм", "Бряг с цвят най-зелен", "Сняг над Сахара", "Обичам те, мила", "Да" и други. Билети се продават в мрежата на "Ивентим" на цени от 30 до 60 лева (най-скъпите са в оркестрината). Деца до 7 години влизат безплатно без място и с придружител, а деца между 8 и 14 ползват място и намаление от 25%.

Зад филмовото име "Обичайните заподозрени" стоят Стефан Вълдобрев - популярен актьор, композитор на филмова и театрална музика, автор на песни и изпълнител. Зад него на сцената застават музикантите Иван Лечев - китара, Стоян Янкулов-Стунджи - ударни и перкусии, Веселин Веселинов-Еко - бас, контрабас, и Мирослав Иванов - китара. Това лято освен концертите си в страната бандата представи и документалния филм "Лятото на "Обичайните заподозрени". 

В театрите пък тази есен се представя премиерният спектакъл по музика на Вълдобрев "По-полека" - съвместна продукция между Младежки театър "Николай Бинев" и Драматичен театър - Пловдив. Текстът е дело на Ваня Щерева и Стайко Мурджев, режисьор - Веселин Люцканов, а от сцената звучат много от любимите хитове. "Обичайният заподозрян" Еко е музикален директор на постановката. 

Все още няма коментари

Още

Рестарт на живо за Master of Art

21.08.2020

341
Лили Иванова компенсира отмененото турне с концертен албум

21.08.2020

219
Лятна "Киномания" в двора на НДК

18.07.2020

231

Влез или се регистрирай за да коментираш