Медия без
политическа реклама

Евтините билети за "Уайтснейк" и "Джудас Прийст" са до Великден

Фестивалът в старозагорското село Могилово ще се проведе от 14 до 17 юли

Официалният постер на "Midalidare Rock In The Wine Valley".
BG LIve Music
Официалният постер на "Midalidare Rock In The Wine Valley".

Един от най-значимите музикални фестивали през това лято у нас - Midalidare Rock In The Wine Valley 2022 (14-17 юли), ще остави само още за седмица по-ниски цени на билетите.

До 26 април билет за четирите дни ще струва само 140 лв. Еднодневните пък ще са по 80 лв. за вечерите с хедлайнери Whitesnake (14 юли) и Judas Priest (17 юли). А в другите две вечери ще са по 60 лв. -Running Wild (15 юли) и Within Temptation (16 юли). Събитието е много ценно за многобройните фенове на Whitesnake, тъй като това е прощалното им турне и концертът ще бъде последен за България. Най-вероятно същото се отнася и до Judas Priest.

Билетите се продават в мрежата на "Ивентим" за цялата страна. След 26 април ще влязат в сила по-високи ценови категории.

Фестивалът ще се проведе в старозагорското село Могилово, което набра популярност покрай винарската изба "Мидалидаре". Сред останалите обявени групи до момента са Ugly Kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter, Freedom Call, Firewind, Project Renegade, Alestorm, Ross The Boss, Scanner, Beyond the black, Shakra, The Broken Ravens и др.

До 26 април също така притежателите на еднодневен билет ще имат възможност да надградят до четиридневен.

Билетите, закупени за непровелите се издания през 2020-а и 2021-а ще важат за 2022 г. без да е нужно да се презаверяват.

Важно уточнение от организаторите е, че деца до 12 години ще влизат безплатно.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата