facebook
twitter

Горещи новини

Волен Сидеров напуска парламента

3717
МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА

Волен Сидеров подава оставка като депутат в следващите дни, съобщи Нова телевизия, позовавайки се на пресцентъра на "Атака". "Подписвам пред вас заявление за оставка като депутат от Народното събрание", обяви той на пресконференция и показа документа, който подписа. Сидеров настоя това да направи и Ангел Джамбазки, но от Европарламента, тъй като е евродепутат. "Ето в едната ми ръка моето подписано заявление и съм готов да постъпя достойно. В лявата ми ръка е заявление за същото от страна на Джамбазки", каза Сидеров. Така било редно, за да е ясно, че искат да влязат в битката за София, а не да запазят предишните си постове.

"Няма как да коментираме поредната нелепост, направена от този човек", е коментарът на ВМРО.

15

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Колите на депутатите са обиколили Земята 33 пъти за година
ГЕРБ остави кмета на Стамболийски на партийния му пост

19.02.2020

Обновена

5732 13
Държавата няма намерение да поема първите 3 дни на болничните

13.02.2020

614 2

Коментари

Hasta la vista

Тоз май ще остане безработен...Да оди да се записва у бюрото по труда, че да не Умре от глад...Цецо нъл' тъй напрай?

sega_reader

Браво, бе колега.

Ние час и нещо откак я има новината, не пишем и тихо си чакаме реда първо да се изкаже Параграфа, а ти се изказа неподготвен.

Не са хубави тия работи.

Хулиган

Болен с оставка пред телевизор?!?!

Чака джамбазнацистчето да му се върже на номера.

Това някъде сме го виждали още в зората на уж демокрацията.

Тогава още не знаехме, че като видят камера, политиците пощръкляват...

http://www.drago.info/index.php/2017/10/28/politit...

polat

и кво ще работи Джамбазоглу Ангел ако напусне ЕП , .....ми той ши умре от глад бе ....

vasilevil

Е май не е така.Сидиров ще напусне ако и джамбазки направи същото.

Кара Колю

А бе, вярно, бре... какво ще работи?

Айде - Волен е лесен - дипломиран богослов... винаги може да се запопи... или замонаши... ама Ангел?

П.П. За ангелите? Техният Работодател си знае...

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

Оставката на такъв виден демократ и родолюбец би била непрежалима загуба за високото ниво на родния парламентаризъм.

Сега, след като се оттегли в заслужена почивка и му отпаднат ангажиментите към Народа, другарят Златопръстов би могъл да се отдаде на разни други неща.Примерно да се качи на самолета(с една немска авиокомпания той има 50-процентно намаление за превоз до живот) и да отиде в Куба на плаж.Може и да храни рибите, хвърляйки им кюфтета от кея.В Родината може да се глави за преподавател в НАТФИЗ.Или да се снима във филми за възрастни с образователна насоченост.С нетърпение би се очаквало и неговото появяване на ринга(в категория ''мишок'') срещу претендента Търговски от стадото на каракачанския дребен рогат добитък.Букмейкърите твърдо залагат на тоя, дето може да думка по-добре на барабани.

маняна
снимка на маняна

Двубоят ще бъде излъчен пряко по Нешънъл Гюграфик Уайлд заедно с очерк за живота на макаците бонобо. Световната асоциация на приматолозите е във възторг, предвкусвайки докторантури и дисертации на килограм. Колегите им ихтиолози също таят надежди, че ще успеят да организират сблъсък на фаворитките - кметици в категория Листериозна$кумрия?Плъзгава, но засега двете попрецъфтели блондинки упорито изявяват предпочитания към запазване на фризурите си. 

paragraph39

SEGA_READER,

/:/Браво, бе колега.

Ние час и нещо откак я има новината, не пишем и тихо си чакаме реда първо да се изкаже Параграфа, а ти се изказа неподготвен.

.............................................................................................................................

НЯМА законови или конституционни пречки В. Сидеров, или който и да е друг, да отправи предложение към някой, с който заедно да си подадат ОСТАВКИ от заеманата от всеки от тях длъжност или служба- включително при и по повод кандидатстването им за кмет!

Но НЕ е задължително нито отправянето, нито приемането на това предложение!

Друг е въпросът за излизането на кандидат в ОТПУСК/годишен платен или НЕплатен/, за времето на изборната му кампания- виж чл. 104 от Избирателния кодекс. Но в случая НЕ става въпрос за излизане в Отпуск, а за доброволна Оставка!!!

Сиреч, в този казус "Сидеров-Джамбазки" става въпрос за отправено от В. Сидеров незабранено от Закона "джентълменско" ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО към Джамбазки! Според мен, морално и справедливо би било кандидатите да излязат в Отпуск, за да НЕ се възползват от "облагите" и предимствата, които им дава изборната длъжност, която заемат!

Отделно, пък, че считам, че доброволен отказ от заемана вече от него изборна длъжност е ИЗМАМВАНЕ на Избирателите на избрания, ако той предизборно, при кандидатстване за заеманата вече от него изборна длъжност, НЕ ги е уведомил, че допуска такъв развой- негов доброволен Отказ от изборната длъжност, за която вече е бил избран и заема!!! КАЗАХ!

П.П. Е, вече може да НЕ чакате "реда си"- аз се изказах! Сега вече е ваш ред! И дано да сте "подготвени"!? УСПЕХ!

 

 

Invisible

   Сидеров би бил много добър журналист.

   За политик стана ясно, че не става.

   

   

бонго-бонго
снимка на бонго-бонго

В случая ? за Сидеров.

Нелепа е в случая позицията на ВМРО , защото знаем много добре, че Джамбазки не се бори за кметското място.

JollyRoger's

"ПатрЕотично игри", демек - кючеци... ???

Miranda
снимка на Miranda

С оставка, без оставка, предстои да разбере каква тежест има в обществото...

Резултатите от изборите ще го покажат. Убедена съм, че Джамбазки, с когото влиза в люта битка, ще има по-добър резултат.?

 

Или май дава оставка, само ако и Джамбазки даде... Абе, да влезе човекът в новините.

paragraph39

MIRANDA,

/:/Пон., 21/10/2019 - 20:49

..........................................................................................................................

Според мен, морално и справедливо би било: кандидатите за изборна длъжност да излязат в Отпуск от заеманата от тях към момента длъжност, за да НЕ се възползват от "облагите" и предимствата пред другите кандидати, които им дава изборната длъжност, която заемат към момента на изборната кампания!

paragraph39

В случая с предложението на Сидеров, той "хвърля ръкавица" на Джамбазки- нищо повече и нищо по-малко!

Даже в Политиката това е нормално/би трябвало!?/, а НЕ "мръсен номер"- защото касае и двамата: и опонент и опониращ!/ и Публиката го очаква с "настървение"!!!

П.П. Впрочем, доколкото схващам, В. Сидеров напуска българския Парламен, но ПОД УСЛОВИЕ: ако и Джамбазки напусне Европарламента?!?

Влез или се регистрирай за да коментираш