facebook
twitter

Горещи новини

Рашидов: Борисов ще се оттегли в даден момент като Доган

Доган стави едни по-млади хора да въртят колелото, но без да го изпуща, все пак то е негово и смятам, че Борисов е разумен и ще влезе в тази схема, казва депутатът
3191
Снимка: Архив

Депутатът от ГЕРБ и председател на Комисията по култура в парламента Вежди Рашидов коментира в "Денят започва с Георги Любенов", че очаква в някакъв момент Бойко Борисов да се оттегли от лидерската позиция в партията. Според Рашидов, Борисов може да постъпи както Ахмед Доган, който стана почетен председател на ДПС.

"Чувам го напоследък хвърля едни хубави изречения - път на младостта, явно той е разумен човек, ще намери границата, за да може като Доган в един момент - да има влиянието, но да може по един елегантен начин да подготвя кадри", обяви Рашидов пред Националната телевизия. На въпрос дали допуска, че Борисов ще се оттегли може би след третия мандат, депутатът от ГЕРБ обяви: "Аз мисля, че е достатъчно умен и разбира, че има смяна на поколенията".

"Доган навреме се отдръпна. Остави едни по-млади хора да въртят това колело, но без да изпуща колелото, все пак то е негово. Смятам, че той е разумен и ще влезе в тази схема",  добави Рашидов. .

20

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Стигне ли се до Пеевски, всичко е омерта

03.10.2019

Мартин Георгиев

8177 7
Прокуратурата тихомълком е обвинила двама души за изнудване на Пеевски и Доган
Ако екзистенциалистите бяха Цецерон, Пръскачка, Сокол, Шиши и Ангел
Ако екзистенциалистите бяха Цецерон, Пръскачка, Сокол, Шиши и Ангел

01.10.2019

1358 1

Коментари

Хулиган

Пуснали са Веждито за мюре.

Но работата с Боко не е като с Доган.

Борисов много добре знае, че всяко оттегляне го приближава към затвора.

Примерът на неговия учител от Правец трябва да го е светнал достатъчно...

http://www.drago.info/index.php/2017/10/25/naglets...

Тони Йорданов

  При бай Ставри или ще бяга напъхан в багажник, като Груевски.

Тодор1

Баш пък мнението на този пиандурник случайно изплувал като пяна отгоре ще е меродавно..

Разликата между Доган и Борисов е като между  между небето и земята -не ,че Доган е по-добър но е хитър и рафиниран и образован човек на бандитският преход докато оня ... оня си е просто Винету ,ще ме извинява индианският вожд...

Шлифера

Божеее помня го с прояденото от молци сакце като идваше да проси милостиня в Мултигруп!!!!!

Сократ-май

Ти ли раздаваше парите там?

fisherman

 не искам да го хваля, но той е историческа личност.

Знаем, знаем, той има фабрика за https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thu...

mi6osp.

Знаем и момента, Рашидов.

Малко след като приключим с получаването на средствата по еврофондовете.

Защото тогава лъсва мащаба на кражбите.

сталкер пустиняк

Рашидов: Борисов ще се оттегли в даден момент като Доган

 

Както е тръгнало, по-скоро ще е  Борисов ще се оттегли в даден момент като Жан. 

Васик

Преведено на нормален език: Ще седя на държавната софра до посиняване

пощаджията

Боко и Веждичката - като две капки боза...

 

Sevur

ГЕРБ е така конструирана че при тази партия всичко почива на импровизацията и харизмата. А тези две качества са неоспорими в Борисов. За съжаление преценката му за хората е силно неточна. В самия ГЕРБ няма хора които да са способни дори и за ден да задържат тази партия. И както виждаме в ГЕРБ има дефицит откъм юристи - почти всеки закон им е фалстарт. Тук имаме  Вожд, имаме и  индианци, но без амбиции или способности. А и алюзията с ДПС не е много коректна, защото ДПС си има твърди "абонати", които дори изтърпяха Местан и все още са електорат на ДПС. Между другото любопитно е че една част от ДПС електората станаха симпатизанти на Борисов. С други думи Борисов=ГЕРБ. Без него начело, ГЕРБ ще придобие силуета на Титаник.

Диагностик

Вероятно Борисов ще се оттегли, след следващия си 4 годишен мандат. Неминуемо е. 

Промените на Позитаник ще започнат след Нова година, след изборите.

Пиркс
снимка на Пиркс

Що още 4 само? Бай ти Тошо на колко го оттеглиха?😁

Сократ-май

Промените на Позитаник ще започнат след Нова година, след изборите.

Няма да стане. На Корни й трябва да шатне само още една глава, за да се бетонира за половин година. С наближаването на изборите ще хвръкнат още 2-3 и тогава никой няма да смее да се обади, каквито и да са изборните резултати.

аман бе

Преди, за да се подмажат на вожда, го сравняваха със Стамболов. Сега само с Доган.... 😟

Han

Доган излезе в пенсия с ТЕЦ, пристанище и договор за студен резерв.

 

Баце с какво ще излезне?

Звън®
снимка на Звън®

Способносите на Вежди като скулптор може да са спорни, но е безспорно, че той е изключително слаб политически оракул. 

 

- Борисов ще се оттегли в даден момент като Доган! - отсича в транс ваятелят, стиснал в ръце вълшебната си стъклена бутилка.

 

Изключително скучна и невярна прогноза! Такава съдба приляга за редови пожарникар или чобанин, но не и на самовлюбен министър-председател, обсебил трона под името Тиквоний I Хипертоник. Кристалната топка на бай Дуцо - маг Паланкин, политгадетел от Вършец показва съвсем друг развой на съдбините на банкянския титан. Той няма да абдикира от трона. След 21 месеца, в една хладна мартенска вечер ще се случи следното. Към 2 след полунощ Тиквоний ще получи позвъняване от простата си. Ще се надигне от постелята си в любимата му пристройка - лятна кухня в двора на ул. Лафонтен. После в полусън краката му ще го отведат към дворния клозет. Няма да стигне до него и ще се облекчи до една от любимите си магнолии. После ще вдигне взор към нощното небе. На югозапад ще съзре залязващите ярки звезди от зимното съзвездие Орион. След това ще подпръцне дактилно и ще иде да нагледа бременната свинкя в кочината. И тогава ще настъпи бедата му. В мрака няма да види 15 метровия изкоп за кладенец. Ще се катурне в него, без дори да извика. А и да можеше да изкрещи, никой нямаше да му се притече на помощ. Околовръст е заобиколен от зли като питбули братовчеди. А и по това време на годината, в тези късни доби в Банкя се разхождат само вемпири и плътеници. Един от тях ще стане ням свидел на кончината му. Ще се спусне в кладенеца и ще се насмуче здравата с премиерска кръв.

Курти влезе

Ще поживеем, ще видим.Надявам се скоро да е.

Васик

Вкарването на Рашидов във властта имаше за цел да свали интелектуалното ниво на цялата политическа класа до поносимото за Борисов ниво. Рашидов се справи с тази задача много добре.

Shaaban_bin_Robert

Ако му е останала някоя и друга гънка ще се оттегли като /при братя Галеви. Ноо, лакомията е проваляла доста люде.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×