Quantcast

Медия без
политическа реклама

Ивайло Пенчев се обяви за задължителна имунизация

Доц.Мангъров призна, че в Инфекциозна болница лежат 30 неваксинирани и само 1 ваксиниран срещу ковид-19

12 Септ. 2021Обновена
Фейсбук
Ивайло Пенчев с децата и внуците

Собственикът на "Уолтопия" Ивайло Пенчев се обяви за задължителна ваксинация в профила си във "Фейсбук". Пенчев се  аргументира, че само по този начин човечеството ще спаси живота на децата, защото вирусът ще мутира до степен, в която ще застраши и тяхното оцеляване. 

"Накратко: почти сигурно е, че рано или късно Ковид ще еволюира така, че да стане толкова опасен за децата ни, колкото и за възрастните. Който отказва да се ваксинира, помага на вируса да постигне тази адаптация. Представяте ли си как би изглеждал светът, ако умираха толкова деца, колкото и възрастни?! При положение, че този вирус е потенциална заплаха за живота на моите деца и внуци и знаейки, че няма научна причина да се страхуваме от ваксините, аз категорично подкрепям задължителната имунизация. Разбирам бунтарите и фрилоудърите, но когато животът на децата е под заплаха, принудата към ваксинация намирам за наложителна. Само да напомня на всички бунтари срещу принудата:

Всички ние непрестанно сме принудени да спазваме правилника за движение, да не употребяваме наркотици, да не строим в собствените си имоти без разрешение на главния архитект, да плащаме огромна част от изработеното под формата на данъци и много още принуди. И сме принудени да си поставяме десетина задължителни ваксини, съдържащи омаломощени вируси. Бунт срещу ограбването ни чрез данъци и ненужни регулации е много по-подходящ от бунт срещу грижата за децата на хората."

 

Известният противник на задължителната имунизация срещу КОВИД-19 доц.Атанас Мангъров бе принуден тази сутрин да признае в bTV, че в Инфекциозна болница в ковид отделението са настанени 30 неваксинирани и само един ваксиниран. В тв диспута д-р Аспарух Илиев от Швейцария и д-р Борис Таблов от Германия го призоваха да се осланя само на науката, защото "вярвам, не вярвам" не са научни аргументи. 

Още по темата