Quantcast
Таралежи без бодли протестираха против мачкането | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Таралежи без бодли протестираха против мачкането

7 307
В прочутото писмо на запорожките казаци до турския султан между другите любезности казаците споменават и мачкането на таралеж с гол таковата. Много вулгарно, тия казашки атамани са били простаци от ранга на Бойко Борисов.

Новородени таралежи протестираха против Бойко Рашков, Бойко Борисов и Бойко Василев. 

Бодливите бозайници, които още нямат бодли, се събраха на жълтите павета да изразят негодуванието си от мачкането на таралежи със задни части. Таралежите без бодли са възмутени, че Бойко Борисов подстрекава Бойко Рашков да мачка таралежи с голо седалище. 

Представител на тарльовците заяви:

"Гледайте се колко ви е акълът! Хората се смеят на глупостите на Бойко Борисов, но на нас не ни е до смях. Откъде накъде ще се мачкат таралежи! Откак Бойко Борисов отново пусна в оборот изключително остроумния фразеологизъм за мачкането на таралежа, зачестяват случаите на гаври с нашия животински вид. Има си безделници, които само това чакат, да им се подскаже простотия. Вчера в Южния парк два таралежа са били мачкани и това е показано в ТикТок. Днес е имало мачкане на друг наш роднина в някаква английска градина в "Лозенец". Мачканите таралежи са били с бодли и това ги е спасило, не са много сплескани, но по тия места се разхождат деца без бодли, утре ще смачкат някой от нас. Защо трябва Бойко Борисов да ни намесва в своите схеми? Нека си обижда опонентите, без да се занимава с нас. Да си плямпа за дамаджани и да халюцинира за комунисти, ние какво общо имаме с тая работа! Простакът си е простак и по гащи, и по костюм, и по патерица, и с бодли, и без бодли. Ние не искаме да ни мачкат заради приумиците на някакъв политически маниак. И Бойко Рашков пък да не го дразни толкова, айде малко по-сериозно! Недоволни сме и от журналиста Бойко Василев. Прекалено е агресивен и допринася за изострянето на дебата, което в крайна сметка рефлектира върху нас, таралежите. Ние сме жертва на човешката простотия и политическа паника. Заради това, че някакъв маниак се е побъркал без наркотика на властта, ние таралежите търпим репресии, гаври и мачкане с миризливи човешки части!"

Ежкото дори малко се наежи, но се сети, че още няма бодли и си оттегли настръхването. 

После дойдоха майките на таралежите без бодли, издърпаха им ушите, че се занимават с политика и междувидови конфликти и ги прибраха по Борисовата градина, Ловния парк, Южния парк и други горски масиви в региона с подходяща жизнена среда. 

"Къде се тикате и вие между задниците!" - скараха се майките на ежчетата си. 

Още

Докато обикаля домовете, на преброителка ѝ излезе късметът
Безличен политик си направи порно-компромат, никой не го забеляза
П. Илиев научил Таня Д. на здр, плс, бчкмт