facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / После

Около Зоната на комфорта

Генералът в своята вътрешна Барселона

10499
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ВЕРИЖНИ ФАЛИТИ! Стив Ханке обяви, че е много разтревожен от глобалните икономически процеси. Новината за фалитите на ЛАФКА и на луксозния бутик в Барселона изправи на нокти Бащата на валутния борд. "Идва нова икономическа и финансова криза", обяви Бащата. "Тук не става въпрос баща ли съм, баджанак ли съм. Кой на кого е баща си е негова работа, ама наемите са с пари. Някои хора не си плащат наема, но това не значи, че имотът е безплатен. Kleta Majka Balgariq не бива да влиза в Еврозоната, защото съществува тайно споразумение между собственика на Къщата в Барселона и Мис Бикини. Ако ми следите внимателно мисълта - я разберете кой ми плаща, я не. В края на краищата на едно дете само майката е сигурна - и то, ако си присъствал на раждането. Генетични тестове и валутни операции най-лесно се манипулират", завърши експозето си евентуалният Баща на борда.

ПРЕТОПЛЕНА МАНДЖА. "Срещу нашия лидер има координирана атака с претоплена манджа", съобщиха десетки партийни функционери едновременно по всички честни медии, а честните медии съобщиха същото, но от свое име, защото са стигнали до извода сами, верифицирайки информацията си с минимум два независими от главния мозък източници. "Какво значение има, че разследват българския премиер за връзка с пране на пари, какво значение има, че собственикът на Къщата си сменя през няколко години версията за отношенията си с Мис Бикини?" - искрено се зачуди главен редактор на честна медия. "Преди няколко години господин собственикът Чаушев е прехвърлил фирмата си на Мис Бикини, защото е била по-млада и атрактивна. Днес господинът вече не я познава, защото са минали години, всичко тече и се изменя, както са казали древните. Твърде възможно е премиерът също да е познавал някога една или друга жена, но не е почтено да ровим в бельото или в Зоната на нечий личен комфорт. А фирмата с бутика на Младата дама, както знаете, е във фалит като ЛАФКА. От утре търсете нашия вестник в Къщата в Барселона", довърши мисълта си главният редактор и си премести радостта от единия крачол в другия. 

"НЕ МЕ ЗАКАЧАЙТЕ, АЗ СЪМ ВЪВ ВЪТРЕШНА ЕМИГРАЦИЯ", помоли премиерът. "Аз в момента съм тук само телом, а духом съм при Пацо ди Терасо и дори отвъд. Това не можете да го разберете, защото една мисирка няма такъв богат вътрешен живот. Аз в момента чета кредитните рейтинги на България и съм в моята вътрешна Барселона. Аз съм Балканския Батман, Ел Батман де Балканико, интегрирам Западните Балкани, редя бюджета на Евросъюза, курирам чакалнята на Еврозоната. Това са неща, които правят човека богат. Материалните придобивки като къща, жена, кон, тераса, анцуг - това са дребните неща, които трябва да ценим и които изпълват живота ни със смисъл. От пране на пари не разбирам и никога не ми е било цел в живота."

ЛАФКА ОБЯВИ СТАРТ НА МАЩАБЕН икономически проект - верига от пунктове в Каталуния, където ще се търкат талончета и ще се продава медиен комфорт.

Представител на ЛАФКА направи официално заявление за новите творчески планове на компанията и най-новите оферти за кариерно развитие

Снимка на Lafka Careers.

За решението си да се оттеглят от България лафкаджията обясни:

"Бизнесът ни в България беше засегнат от бруталната атака срещу хазартното дело и решихме да продаваме талончета вече само в пощите, тотото и бъдещата нова верига на едни наши проксита. Но искаме да се развиваме и затова се разширяваме към Барселона и други европейски градове, където чувстваме, че има нужда от нас.

Истината е, че въпреки монополното ни положение с разпространението на пропагандата и комфорта, лафките ни на практика се издържаха от талончетата на Божков, които ликвидирахме. Ние сме лоялни към нашите партньори и загубите на търговците ще се покрият от продадените талони, за които печалби не се изплащат - въпрос на бизнес-ориентиране в режим на стрес-тест. То ако е въпросът - не се знае какво става с някои банки и Стив Ханке, тъй че кой влязъл, кой излязъл от Еврозоната, не се знае, знае ли се. Желаем успех и нека всички излезем от Зоната си на комфорт".

5

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Още един отбор от Бундеслигата е под карантина

20.03.2020

99
И мачовете в Испания бяха спрени

12.03.2020

89
Испанският футбол закри два кръга за зрители

10.03.2020

67

Коментари

Zmeja

 А фирмата с бутика на Младата дама, както знаете, е във фалит като ЛАФКА. От утре търсете нашия вестник в Къщата в Барселона", довърши мисълта си главният редактор и си премести радостта от единия крачол в другия. 

???

nobody2

верифицирайки информацията си с минимум два независими от главния мозък източници

?? 

Erato

С този грандиозен талант в белия свят няма да можете и за вода за пиене да изкарате, другарю назначен хуморист.

nobody2

колега, тази рубрика е с препоръчителен контрол за гербави със слаби сърчица.

vvatkov

   Бутици, лафки - язък за Гауди.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×