Quantcast
Биляна Гавазова и Златимир Йочев ще водят сутрин по Би Ти Ви | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / Медии

Биляна Гавазова и Златимир Йочев ще водят сутрин по Би Ти Ви

Двамата стават лица на ранния блок "Тази сутрин", Антон Хекимян слиза от екран
3 419

От 1 март Биляна Гавазова и Златимир Йочев  наследяват Антон Хекимян като основни лица на сутрешния блок на Би Ти Ви „Тази сутрин“ от 1 март, съобщават от телевизията.  Форматът на блока се променя и занапред той ще има двама водещи. От медията обещават в допълнение да въведат и още нови елементи. Както "Сега" писа, преди да се включи към екипа на Би Ти Ви, Йочев има 14-годишен телевизионен опит. Повече от три години е водещ на сутрешния блок на националната Bulgaria ON AIR, а пътят му в телевизионната журналистика започва още през 2007 година в БНТ. Оттогава до днес Златимир е придобил богат опит във всички сфери на публицистиката и новинарството – като репортер, автор, редактор и водещ на предавания и емисии, изброяват от Би Ти Ви.

Другият водещ на „Тази сутрин“ ще бъде едно от най-разпознаваемите лица на сутрешния блок и новините на Би Ти Ви – Биляна Гавазова, продължават от телевизията. Тя ще продължи и своята рубрика „Чети етикета“, която в последните години се утвърди като запазеното място за потребителски теми в телевизионния ефир, като често става повод за широки обществени дебати, незабавната реакция на държавните институции, проверки, експертни и консултативни съвети за подобряване качеството на живота на хората, и дори предложения за промени в законодателството.

„Биляна и Златимир са колеги с доказан журналистически опит в телевизията и нямам съмнение, че ще продължат успешно мисията на „Тази сутрин“ да представят първи на зрителите най-важните теми от деня и ексклузивните събеседници, топ експертите и авторитетите по общественозначимите теми. Пожелавам им успех и продължавам да работя заедно с тях и екипа на предаването, за да задаваме стандарта за успешен сутрешен блок в България,“ коментира Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в Би Ти Ви.

.

Ключови думи:

Би Ти Ви, Тази сутрин
18

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Водещ от "България он еър" сменя Антон Хекимян по Би Ти Ви

12.02.2021

10668 13
Веселина Петракиева е новият шеф на новините на Би Ти Ви

22.01.2021

Обновена

4434
Вътрешният министър остава сляп за полицейското насилие при протестите

05.01.2021

Обновена

1350 17

Коментари

Epikur

 

  Гледал съм често по "Он Еър" Зл. Йочев и мога да кажа за него само хубави неща. Интелигентен, с бърза мисъл и познания, съумява да зададе кратки, ясни  въпроси и дава достатъчно време на събеседника за отговор, така че ние зрителите да разберем точната му позиция. Втори плюс, според мен е, че лично аз не съумях да разбера политическата му позиция. При други ясно проличава.

    Не мисля по същия начин за  Гавазова. Води някакво предаване уж в защита на нашите потребителски интереси, но толкова много дрънка и запълва с логорейните си въпроси времето, че за поканените почти не оставя време да изразят онова, за което са поканени.  От предоставените за предаването 20-25 минути, нейните логорейни въпроси  отнемат 15.  Трябва да тренира с шахматен часовник. Ама май вече и е късно.

rodopska_gaida

Това е характерно за всичките им предавания. Гостът и темата имат за цел единствено да създадат впечатление, че се говори по наболели или интересни въпроси. Но това на практика не се случва заради непрестанното прекъсване и задаване на въпроси, на които гостите дори теоретично няма как да отговорят с две думи.
Изключително дразнещо и неприятно е това.
Тази сутрин бяха поканили двама души да говорят за гроба на Левски. Ами те колкото и бързо да могат да структурират и артикулират реч нямаха никакъв шанс да обяснят смислено нищо. То бяха непрестанни върпоси от страна на Хекимян, които постоянно сменят посоката на разговора без да е получен отговор на предния пъпрос.

Това е цялостна политика във всичките им предавания. Наблъскани с теми и гости, за да сме "ексклузивни" и за да "продължаваме да следим темата".

Васик

За смяната на Хекимян четох повече статии, отколкото за американския президент

Мариана Кълвачева

Гавазова е изключително настъпателна кариеристка и компенсира липсата на качества с агресивна нахалност. Нейните диалози се превръщат в монолози, умира от кеф да говори повече от събеседника си.

Роди си детето и веднага се върна на работа от страх да не би някой да и вземе "Чети етикета".

Значи ... е идеална за тази телевизия, изградена по американски модел, където журналистите лъжат това, което им наредят. И нямат собствено мнение.

Младежа е свестен, гледала съм го преди време.

Все пак всеки след Хекимян ще свети като звезда на небосклона.

Лизачът слиза от екран.

Who care ?

Какао
снимка на Какао

Провал !   💥

Гавазова е "Властелинът на плявата" ... може 20 минути да говори и да прекъсва гостите си и да не разбереш нищо. За Йочев нищо не мога да кажа, не съм го гледал.

Антей

 

Много неприятни лица.

 

Жалко за талантливите млади репортери на бтв.

 

 

Йочев е съпруг на Марина Цекова, която В.Петков и Г.Трайкова взеха от Нова тв също в екипа на БТВ.

Пък Зл. Йочев от БГ он еър, а преди това беше в БиАйТи затворената американска тв.

 

Обикновена политическа поръчка? - скоро ще разберем.

 

 

RockMusicbox

Ужас! За младежа нямам изградено мнение /просто не съм попадал на "Он Еър" често/, но това кречетало Гавазова е абсолютен изстрел в крака. Имам някакво усещане, че се наслаждава някак клинично на себе си и дрънчи безспирно потоци от думи без да е наясно какво всъщност се получава като резултат.

Gusin

Кой ги гледа тия мисирки изобщо? Сутрешните блокове се гледат само от различните мисирки, за да пишат по мисирковите си медии, какво са казали мисирките в сутрешните блокове на мисирките в България. И после да въртят два дена акк някоя мисирка е питала нещо нищонезначесто политик.

nebenebe

Много телевизия гледате. Вредно е. Пропаганда под налягане. Да гледам само дебелаци, фандъци, простаци общо казано, мерси, нЕма нужда.

.....................

А пък юнакът ако го бива, като си е избрал тая професия, трябва да пребори кравата. Да я усмири де, да и затъкне устата, щом толкоз и трака ченето. Не понасям дърдорковци. Ако от разговор не научиш нещо полезно, просто си си пропилял времето.

Мариана Кълвачева

Ние не се вторачваме, поглеждаме с едно око за да видим кой тъпанар са поканили и какъв речник му държат. Това е интересно.

Скоро стана ясно, че Кикимян от 14 поканени гости 10 са от ГЕРБ, а останалите са от патреотите.

Без думи.

Иначе да се застоиш на тези три канала, казионните Нова, Босфор тиви и Кавал едно си е живо мъчение.

The Pal
снимка на The Pal

Най-важното - няма да се появява ХъкМъкян ! Кадъната, освен че е напориста като балканче на баир, е толкова журналист, колкото аз съм негър. Не че ми пука особено за телевизия като тази. Гледам Евроком и ТВ1, останалото е научно - популярни и спортни канали

Звън®
снимка на Звън®

Телевизионните "сутрешни блокове" са първите за деня хапове за подтискане на надигащата се скука, фрустрация и безпомощност у зрителя. Май оттдавна са измислени и подражателно всеобщо възприети. В началото човекът се приучава да стане заклет зрител. Зрителното или слуховото следене на телевизора се превръща в негово фиксирано поведение. То напомня импринтинга, имащ много общо с условно-рефлекторното обучение. Както кокошката не се отделя от курника, така и зрителят кълве сутрешната закуска, посръбва кафето, неотклонно следейки телевизора. Почти всички негови хрумвания и мисли, ако въобще ги е имало, биват старателно изметени от пленилия ума му телевизор. Зрителят отвиква да остана насаме с мислите си, дори се страхува от това. Бяга от себе си като побъркан маратонец, а в това бягство му помагат палячовците от сутрешните блокове - лъскави, гримирани, начервени, умствено епилирани марионетки.  И задължително сериозни - все едно, че серат мрамор, същински Хекимяни, Харизани, а в действителност най-обикновени дупедавци.

nebenebe

У нас навярно пийпълметрията не струва, или никой не се съобразява с нея.  Не знам дали се изследва, няма да кажа отвращението, а недоверието към публични личности. Толкова ли сме зле? Тъпчем барута значи.

Мариана Кълвачева

Пийпълметрията у нас отдавна е мъниметрия.

Който плаща, той има най-голяма гледаемост.

Всъщност, вече 30 години, кой го е еня за истината ?

nebenebe

Ама рекламодателите все едно залагат едно към гьотере.Бе няма ли начин тез досадни реклами да ги разкараме? Те са направо тормоз. И на компютъра цъфтят неканени, и тъпи при това. Никой не гледа рекламите. Но зрителите трябва да бъдат улеснени. Това не се трае!

ИвКо

 Това не се трае!

 Ми демокрация сме. Само сутрин за обща култура гледам чат-пат двете помиярски тивита в ефир.

 

Shaaban_bin_Robert
снимка на Shaaban_bin_Robert

Каква загуба! Хекимян не може да бъде заменен само от двама души. Трябва да са поне половин дузина за да се доближат поне мъничко до неговата ерудиция, интелект, обаятелност и привлекателност.

П.С. И един морж ще трябва. За леденото хоро на Йорданов ден.

Каротеноид

Да се гледа телевизия е вредно. "Гледащите" телевизия са направили своя избор и са предоставили живота си в ръцете на друг, който определя каква заплата да получават, какво да мислят и какво да харесват. Времето, което се отделя за гледане (гледам е неосъзнато действие, за разлика от виждам и разбирам) може да се изпозва за свободно мислене, физическа работа в случай на липса на сиво вещество или дори за почивка. Гледането на телевизия не е задължение, всеки може да спре навреме!

Влез или се регистрирай за да коментираш