Quantcast

Медия без
политическа реклама

Кралското семейство е натъжено от обвиненията на Меган Маркъл

09 Март 2021
БГНЕС
Меган Маркъл и принц Хари

Бъкингамският дворец излезе с официално изявление по повод интервюто, което принц Хари и Меган Маркъл дадоха на Опра Уинфри и в което бившата херцогиня на Съсекс обвини кралското семейство в расизъм, намеса в личния живот, отказ от помощ и принуда, разпространяване на лъжи, прояви на лицемерие, студени семейни взаимоотношения. Интервюто беше излъчено първо в САЩ, а след това във Великобритания.

"Семейството приема с тъга факта, че последните години са били толкова тежки за Хари и Меган. Повдигнатите въпроси, най-вече тези за расова дискриминация, са силно притеснителни. Макар че някои твърдения се различават от нашите спомени, те са взети под внимание и ще бъдат обсъдени със семейството поверително. Хари, Меган и Арчи винаги ще бъдат обичана част от семейството'', се казва в изявлението. 

В интервюто Меган Маркъл, която е първият член на кралското семейство от смесена раса, споделя, че един от най-трудните моменти за нея е бил, когато съпругът ѝ Хари бил попитан колко тъмна ще бъде кожата на сина им Арчи. Меган била толкова потисната в кралския двор, че дори е мислила за самоубийство, но не е получила психологическа помощ. 

''Казах, че трябва да отида някъде, за да получа помощ, а те ми отвърнаха, че това няма как да стане, защото няма да е добре за кралската институция'', казва тя.

Хари и Меган решиха да напуснат Бъкингамския дворец миналата година, като се отказаха от титлите и финансирането и в момента живеят със сина си Арчи в Калифорния, където очакват второто си дете.

Расизъм, постоянна намеса в личния живот, отказ от помощ и принуда, разпространяване на лъжи, прояви на лицемерие, студени семейни взаимоотношения.

 

Ключови думи:

Меган Маркъл, принц Хари

АНКЕТА "СЕГА"

Колко време смятате, че ще изкара правителството Денков-Габриел?