Медия без
политическа реклама

Въпрос към ГЕРБ: Кога ще спрете строежите по брега, като ги завършат?

Бранителите на Синеморец започнаха фейсбук кампания "Събуди Ивелина"

**Обявяваме кампания: "Събуди Ивелина Василева"** # **Споделете видеото, тагнете Ивелина Василева и Политическа Партия ГЕРБ, и ги попитайте директно: "Кога ще спрат строежите в 100-метровата зона "А" по Черноморието? След като ги построят ли?!?"** **#РаботаРаботаРабота #ВидимиРезултати** Личен профил: https://www.facebook.com/ivelina.vasileva.5811 Служебен профил: https://www.facebook.com/%D0%98%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0-1438646326347103/

Posted by Борислав Борисов on Sunday, October 11, 2020

Фейсбук групата "Да не допуснем Синеморец да се превърне в Слънчев бряг" обяви, че започва нова кампания срещу застрояването на морския бряг.  

Конкретният повод е заплахата за бетониране на местността "Поляните" в Синеморец.  Наскоро прокуратурата започна проверка заради информация, че там ще поникне цял жк, защото инвеститори се гласят да вдигнат 32 къщи/вили/имения. 

 

 

На снимката:  Строителството на "жк Поляните" край морето започна.

 

Новата кампания на природозащитниците е нестандартна - приканва всеки буден гражданин да се присъедини, като сподели видеото "Събуди Ивелина". Става дума за Ивелина Василева, която беше министър на околната среда в предния кабинет на Бойко Борисов, а сега е председател на парламентарната Комисия по околната среда и водите. Тя се заричаше, че ГЕРБ ще забрани строежите в зона А (първите 100 метра от брега). Няма данни депутатката да е направила стъпки да въплъти в дела заявените намерения.   

"Споделете видеото, тагнете Ивелина Василева и Политическа Партия ГЕРБ, и ги попитайте директно: "Кога ще спрат строежите в 100-метровата зона "А" по Черноморието? След като ги построят ли?!?", пише основателят на фейсбук групата Борислав Борисов. 

 

 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Ще се осъществи ли ротацията във властта?