facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / България

Засилени мерки на пътя в последния ден от празниците

761

В последния от трите празнични дни полицията и Агенция "Пътната инфраструктура" въвеждат допълнителни мерки на пътя. Днес от 14 ч. до 20 ч. се ограничава движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища. Целта е повишаване на безопасността и увеличаване на пропускателната способност на инфраструктурата в края на трите почивни дни за Коледа.

Снежна покривка се образува на пътищата в проходите. Пътната настилка почти навсякъде е мокра и са възможни заледявания в определени участъци.

Временно се ограничава движението по пътя Чепеларе - Смолян в участъка Бостина - Соколовци за почистване на скална маса върху пътното платно, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Движението се осъществява по обходен маршрут: Проглед - Пампорово - Смолян и обратно.

Агенция "Пътна инфраструктура" съветва шофьорите да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия, да карат внимателно и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания и да спазват въведените ограничения, пътната сигнализация и указанията на "Пътна полиция", която следи и предприема необходимите действия за организацията на движението.

Все още няма коментари

Още

Турската лира се оказа виновна за опашките на границата

19.02.2020

МИЛА КИСЬОВА

4519 12
Заради лошото време Гърция затваря границата за камиони

04.01.2020

977 6
Жители на Бобов дол протестират заради трафика на камиони през града

27.12.2019

392

Влез или се регистрирай за да коментираш

×