Quantcast
НФСБ си смени името и махна Валери Симеонов | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

НФСБ си смени името и махна Валери Симеонов

37 301
 Нова тв
Валери Симеонов

Борис Ячев е новият председател на Националния фронт за спасение на България/НФСБ/ - такова е решението на конгреса на партията, провел се в Златоград, съобщава пресцентърът на политическата сила. НФСБ продължава напред с името "Силна България".

Заместникът на Валери Симеонов е получил подкрепата на делегатите като "човек със сериозен политически опит, депутат в три парламента, последователен в работата си, участвал във всички успешни битки на НФСБ", се казва в съобщението.

Висшият форум е приел оставката на досегашния лидер Валери Симеонов, който се оттегля по собствено желание. Делегатите на конгреса единодушно са приели отчета му за работата на ръководството на НФСБ, на народните представители на партията в 44-то Народно събрание и представителите й в изпълнителната власт.

"Когато влязохме в управлението минималната пенсия беше 164 лв. Трудно, но упорито за четири години мандат, въпреки съпротивата на ГЕРБ, успяхме да изпълним обещаното пред нашите избиратели минималната пенсия да стане 300 лв.", е изтъкнал в отчета си Симеонов. 

Още

Кандидат-депутатът с фалшивите сертификати остана без имунитет

08.11.2021

Обновена

2076
Валери Симеонов е осъден от журналисти за клевета

27.09.2021

2960
Симеонов пак ще отговаря за "кресливи жени с уж болни деца"

08.07.2021

2485