Quantcast
Наводнени българи благодариха на Борисов за земеделски помощи | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Наводнени българи благодариха на Борисов за земеделски помощи

Фарсовият спектакъл този път бе в Хаджидимово
6 815
 Фейсбук
Благодарната българка изрежда пред Борисов успехите в земеделието.

Фарсът в България и специално около джипа на Бойко Борисов не секва. Днес премиерът посети наводненото поречие на Места. Но вместо проблеми, само радости се изсипаха на главата му. Край отнесен мост в Хаджидимово го чакаха стотина души, които се погрижиха срещата да премине в шеги и закачки. Дори се намери благодарна българка, която насред тинята и без връзка с наводнението благодари на Борисов за навременни земеделски помощи. Очевидно всички бяха доволни, защото на видеото в социалните мрежи непрестанно се чуваше възбуден кикот край премиера. Също и аплодисменти. Само зам.регионалният министър Николай Нанков не бе чак в толково добро настроение, защото разхождащият се държавнически с ръце в джобовете премиер му подхвърляше конкретики. 

Всъщност, срещата на Борисов с хората приличаше на детска игра. Той им отчиташе какви благини се изсипват върху района, те пък си правеха устата за още. Борисов първо обеща на хората край себе си до събота порутеният мост да е готов. После ги пита дали ги устройва срока. След като Нанков дисциплинирано се съгласи с периода на ремонта, Борисов се провикна към стотитина души, строени на другия бряг на реката. Сленгът бе традиционният: "Добър ден. До събота следобед ше мое да се разходим. Днеска сме ви отпуснАли пари за болницата в Гоце Делчев, за улиците в Хаджидимово, така че да строите спокойно".

После дискусията край него премина някак на тема "стадиони". В суматохата човек поиска зала за гимназията в Хаджидимово. "Е нали в Гоце Делчев направИхме", отвърна премиерът. Все пак се намери и жена, която запита няколко пъти защо по поречието на Места няма диги и габиони, след като от 2014 г. хората ги искат. Отговорът на Борисов бе вълнуващ: Места била като Дунав голяма сега, Струма, край която минал - огромна, природа, голям водосбор. Нанков... "Ми щото правИхе улици, правИхме какво ли не, сега природата ни подсказа, че трябва и дигите да бъдат възстановени", съгласи все пак Борисов.

За подобни дребнотемия повече нямаше време. Друга жена взе думата и благодари на премиера, че предварително били извършвани плащания на животновъди, земеделци. Всяка къща била доволна, никога досега не се било случвало да се плаща предварително. "Както и за тютюна", присети се Борисов. Жената продължи да изрежда триумфални ставки и увеличения. Тя беше сигурна, че всичко това трябва да се каже, защото човек не може да си криви душата.

 

✅ До събота ще възстановим моста между Хаджидимово и село Блатска. Пътното платно е пропаднало поради придошлите води на Места. ✅ На днешното правителствено заседание отпуснахме 600 000 за ремонт и благоустрояване на централна улица "Климент Охридски“ в град Хаджидимово вследствие на наводненията и валежите там. Изпълняваме ангажиментите, които бяхме поели!

Posted by Boyko Borissov on Wednesday, January 13, 2021

 

44

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Борисов: В понеделник - всички на заведение!

27.02.2021

6682 71
Борисов управлява с ДПС и няма защо да го официализира

25.02.2021

ТАНЯ ПЕТКОВА

2643 7
Борисов: Сега са същите времена като при комунистите

24.02.2021

Обновена

6251 60

Коментари

Страници

dembik

А е трябвало подпомогнати българи да благодарят на Борисов за наводненията.

Mr.Freezer

Представям си какво се случва в главите на тиквите в президентството и зеленчуците на Позитания ...
Тия вадят ножове на съпартийци, а баце им е по дигите и наводненията, и народа се радва и ръкоплеска ...

тегавко ще да им е ...

Sine_metu

Запомнете си мислите, герберушки.

Ще ви ги припомня.

 

Засега, фактите.

Сценката е в град Хаджидимово. Население 2 444 души.

Нищо, че любимата газета е изброила „стотина души“, на снимката са 47.

Може и да греша, не споря.

 

За фактите и тъпата герберска пропаганда ще поговорим пак, живи-здрави

Sine_metu

П.П.

 

Дотогава, малко азбука на пропагандата в аванс.

Първо.

На такива сбирки хората се канят на топло, в зала някаква, 50-тината човека може и в ресторант. Викат му комфорт.

Второ.

Комфорт да излъчва, комфортът е увереност, и субектът зомбиращ. Не да маа с половин четина като битолски - с уважение, Giacomo Grelli, но Ботев е дал определението преди Чудомировото „мъглижки“ - прошляк.

Трето...

абе вие си знаете. Само не се съмнявайте, че ще ви го припомним

Kerr Avon
снимка на Kerr Avon

Обикновено и 50-тината ликуващи са докарани от някъде другаде специално за случая. Толкоз ГО обичат навсякъде, такива благодарствени тълпи се събират да ГО приветстват, че ТОЙ от скромност е принуден да пътува в нелегалност, сал една Севда ТВ знае програмата МУ...

   

 

 

Диагностик

Тези, които спешно искаха предсрочни избори през лятото, изведнъж станаха изключително загрижени за здравето на хората и вече няколко дни разсъждават по темата как да се гарантирал равният достъп на всички желаещи да гласуват и коя да бъде датата на изборите. Но дали си дават сметка, че ако имаше оставка на правителството през лятото, щяхме да гласуваме в най-трудните месеци от гледна точка на разпространението на вируса.

Хубаво е да се помнят тези подробности!

 

woogie

"" Всяко зло за добро!". "Тези, които спешно искаха предсрочни избори през лятото", се явиха като най-активните агитатори на ГЕРБ за предстоящите избори. Ако преди техните изстъпления и безчинства, изборната победа на ГЕРБ беше под въпрос, то след тях тя стана категорична.

old war horse
снимка на old war horse

давай, заработвай, баце рече, ку спИчели, ш`ви дава вече по 100 върху пенцията!😁😁😁

KTP

Начи щеше да е много смешно и страшно забавно ако всчичкият тоя дебелашки PR го гледахме в някакъв филм, нещо в жанра на "политическата пародия с елементи на фарс"...  но за жалост не е и всичко се пише на наш гъ... гръб. 

Антоан Савов

Има нещо положително в цялата работа, премиера направи извод, че и дигата, която спира водата да отнесе моста е от значение, в конкретния случай не се разбра дали като е готов новия мост до събота ще е ремонтирана дигата или ако другата седмица пак се стигне до подобни валежи пак няма да отнесе и новия мост. То това трябваше да му светне още покрай скалата, че не е най-разумното да правиш път като за "картичка", а да знаеш, че отгоре е надвиснала 6 тона скала, която се крепи едва, едва. но и не само, а да обявяваш едва ли не, че хората може спокойно да си минават от там и да се наслаждават на ремонтирания път. 

vrana2

   Късно е за изводи.  Аз по-скоро бих го посъветвал да почва с аналните тренировки.

Хулиган

Сега е време Тиквата да каже, колко много бутилки от Фанта и Кока Кола е видял изхвърлени в реките.

Значи народът е забогатял за последните 10 години, щом има пари за глезотийки.

Скоро масово ще Му благодарят от телевизора.

Само да не дойде в наше село, че тукашните посрещат такива гости с дръжките на лопатите...

http://www.drago.info/index.php/2017/10/25/nagletsi-treto-deistvie/

 

 

Mr.Freezer

Е как пък не ти омръзна да си рекламираш тука прашасалия, хванал паяжини блог, който си занемарил до немай къде? 

Въртиш, сучеш  - все към твоите теми го завърташ, а не си писал там месеци ... Имай малко достойнство поне, като няма вдъхновение ...

Хулиган

И аз като Боко, приятелю Freezer.

Посипвам си главата с пепел.

Ще взема да я уволня Шехерезада.

Никакви нови идеи не подхвърля...

old war horse
снимка на old war horse

що ли това цялото упражнение ми напомня събития преди десети?!?

ама то и друго не може да е, знаем кой е учителят!😁😁😁

Доц.Трътлев

Банкянският е на светлинни години пред правешкия.

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

Всенародни тържества посрещат Свети Отводнител из цялата страна.Снимката е особено показателна.Самият Той, от бързане сабале, се е избръснал едва наполовина.Поради тая причина са стърчащите парчета четина тук-там по героическото Му лице.Благодарящата леля, най-вероятно е брат'четка на Шехи.Макар и по-бузеста, има известна прилика.Единственото смущаващо лице в кадъра е на невръстния подрастващ. прикрил главата си с качулка.Погледът с който гледа към Светията не вещае нищо добро.Взор на атеист, не вярващ в чудесата, що твори Негова Милост.А може момчето да е очаквало също някакъв армаган, но е останало с празни ръце.Затуй сега мята белтъци, изпод вежди.

dembik

от бързане сабале, се е избръснал едва наполовина

 

Въъъъй! Сега забелязах тоя бръснарски шедьовър ала Мон Дьо. 😁

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

Колкото по-свят става един чиляк, толкоз повече занемарява външния си вид.Светиня му от бая време се върти в региона на Югозападна България, трябва да е замислил нещо.Ако я кара тъй с дрескода и брадата, след месец-два, ще замяза на мъглижки просяк и баш преди изборите, ще се шмугне да се скрие в пещерата на Св.Иван Рилски.Да му мислят поклонниците Му.....

Кара Колю

А бе, плампучкате си вие... ама тов. Ниновная да грабва летящата бригада и да хуква... Щото ейгу дей 28 март  😁

zaho47
снимка на zaho47

Тази година наводнения, догодина давене! 

Purple__Haze

За трагедията в с. Бисер ли намекваш?

 

И тогава нямаше виновна мутра, нали Аню Ангелов?

dobadoba

И каква стана тя:

Един е Бог и чичко Бойко е неговия Пророк!

Дотук го докара опозицията...

⚓️

nebenebe

Неуважителни. Трябвало му цалуват ръка. Зер без тулума накъде?

deqerven
снимка на deqerven

Току що се е изцепИл, че комунистите са го строили тоя път и требе да траят. За Софийскио тротоар нищо не казА.

Slava
снимка на Slava

Да бяхте показали видеото от Рибново. Но там никой не го чака, та няма на кого да се подигравате като последни махленки.

 

https://www.24chasa.bg/novini/article/9408146

old war horse
снимка на old war horse

славе, в събота ще има ли мост, или бацко пак е излъгал?!?😁😁😁

Отровното соло

Ще има. Телемост.

Льо Клер

Селата имат традиции при посрещане на високи гости...

 

Селото посрещна челната кола любезно. Но обикновеното гостоприемство тук носеше доста странен характер. Личеше, че селската общественост бе предизвестена, че ще мине някой, но кой и с каква цел — не знаеше. Ето защо за всеки случай бяха извадени всички сентенции и лозунги, изработени през последните няколко години. От двете страни на улицата стояха ученици с разнокалибрени старомодни плакати

Като правило са предварително благодрни и само дебнат от коя туфа ще изскочи заека. Сега довтаса с джипка, а не с "Антилопа Гну". 🐰

Pojar

Споко де, Баце ще направи Ноев ковчег ако трябва.

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш