Quantcast

Медия без
политическа реклама

"Национална лотария" спира и онлайн игрите

28 Февр. 2020
Илияна Кирилова

След като държавата отне лиценза на "Национална лотария" за лотарията с талони за търкане, сега става ясно, че компанията спира и игрите онлайн. От сайта си тя уведомява, че заради запорираните от НАП банкови сметки спира да приема депозити.

Съобщението гласи следното:

Във връзка с наложени запори от Национална агенция по приходите върху банкови сметки на „Национална лотария“ АД, считано от 28.02.2020 г. се преустановява приемането на депозити за участие в онлайн игрите на сайта 7777.bg. Наличните средства по игралната сметка на клиента могат да бъдат използвани за игра в онлайн игрите на сайта 7777.bg или да бъдат заявявани за изтегляне, чрез разплащателен метод „Easypay“ при спазване на установеното в Общите условия за ползване на сайта 7777.bg.

НАП запорира банкови сметки на свързаните със сдобилия се с 11 обвинения хазартен бос Васил Божков фирми - оператори на моментна лотария. Данъчните запорираха и дяловите му участия в свързаните с "Национална лотария" и "Ню геймс" компании. Заедно с "Еврофутбол" проверката на Агенцията за държавна инспекция установи, че тези компании не са платили държавни такси за близо 700 млн. лв.

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 2 април?