Quantcast
Борисов е актьор в унизително пошъл театър | СЕГА
facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / България

Борисов е актьор в унизително пошъл театър

Това е бартер с евроатлантическите структури - пълно послушание срещу свобода за корупция, твърди психиатърът Николай Михайлов
27 715
 БГНЕС

"Българската независимост е проблем на независимост от собствената ни политическа немощ, от готовността ни да живеем в режим на деградиран политически ред, на фасадна демокрация и на корумпиран социален контекст. Това е видимо с просто око - разказът за българската корупция е чудовищен - това е разказ за свръхчовешко нахалство на овластени фигури, които въобще не работят в интерес на хората, а в интерес на соствения си мафиотски кръг и неговото облагодетелстване." 

Това заяви пред БНР д-р Николай Михайлов, психиатър и богослов. Ето какво каза още той: 

Независимостта на България е пряко зависима от нейното вътрешно единство. Суверенитетът е много проблематичен сега, в етапа на упадъка на Атлантическата империя, да кажем така направо, която е много ревнива да има пълна гаранция за лоялност на своите сателити… Европа например е обект на непредставим доскоро натиск - например, за Северен поток-2. Това има пряко отношение към нашата съдба, защото ние винаги сме мечтали за свобода и винаги сме се старали да си внушим, че живеем в режим на свобода. Иначе българската история е един живот в протяжен васалитет - османска империя, след това съветска, сега Атлантическа, американска империя в етап на упадък."

"Доколкото става дума тъкмо за такова проблемно съществуване, нека кажем, че думата "независимост" е дума, която не се приветства, особено нейното амбициозно отстояване на национална почва. Даже на определени етапи тази дума бива и криминализирана. На България, специално, е разрешено да е суверенна, в един специфичен смисъл на думата. И това има отношение към текущата власт, а именно - съществува един особен бартер между нашите евроаталантически партньори и националната власт. Това е бартер на пълно послушание срещу свобода за корупция, разбира се, в рамките на здравия разум и добрия вкус, казано иронично. Тук се научиха, в тази посткомунистическа преходна фаза, на този специален трик - на гърба на собственото население да бъдат политически лоялни крайни лицемери с артистичен дар да изобразяват от себе си културно, цивилизационно и политически развълнувани политически лидери".

"Когато тези структури - евроатлантическите, си дадат сметка, че собствените им интереси са застрашени от едно гражданско напрежение, тогава те взимат страната на възмутените срещу корумпирания елит. Борисов е разомагьосан условно и унизително половинчато Сега всички се надяваме, че в крайна сметка те ще се пробудят за това, за което са си затваряли очите. Бедата с този лидер и с неговия антураж, наречен ГЕРБ, е в това, че той има огромна съблазнителна мощ да създава около себе си илюзии. Той е актьор, който има много голяма способност да деградира и в този смисъл да прави безпомощен онзи, който по дефиниция е бенефициент на неговото управление."

"Борисов е разомагьосан условно и унизително половинчато. Той има подкрепа и нека никой не се мисли, че той без систематичен натиск и работа по разграждане на неговата знамените сугестия, няма шансове да се възпроизвежда в българската политика и да ѝ влияе от късо разстояние. Мисля си, че това, което прави този протест, и в това е неговата голяма заслуга, е че той извършва тази процедура, която в сектантските съзнания се нарича депрограмиране. Той е последователелно разграждане на един дълъг, с услужливи медии, и за съжаление с услужлива интелигенция, която има и политическо представителство, колаборационизъм с тази фигура. Той има много дълга и протяжна работа върху съзнанието на по-беззащитния български избирател. Работата на този протест е преди всичко по депрограмиране на образа му от съзнанието на неговите почитатели. Защото ние имахме един актьор в унизително пошъл театър години наред и бяхме безплатни зрители на този театър, постепенно опошлени във вкуса, деградирали в претенцията и свикнали вече да живеят в една особена политическа дрямка, която Ботев наричаше политическа зима."

98

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Борисов поиска още по-гъвкав подход с ограниченията

30.10.2020

Обновена

1561 6
Премиерът прехвърли към парламента купуването на ваксините

30.10.2020

Обновена

10651 43
Премиерът нареди да се свали ДДС и за храната за вкъщи

30.10.2020

Обновена

1333 13

Коментари

Страници

hamel

Защото ние имахме един актьор в унизително пошъл театър години наред и бяхме безплатни зрители

О, не, г-н докторе! Не бяхме безплатни зрители! Напротив, плащахме и плащаме, достойнство най-вече!

Но, сами сме отговорни и виновни,  към децата ни.

АдМин

"бяхме безплатни зрители на този театър"

Д-рът е имал предвид, че не са ни плащали за театрото...

Highly likely

maestrata

Статисти,които си плащат!Хвала!💋

Жозефа
снимка на Жозефа

https://bnr.bg/post/101344543/d-r-nikolai-mihailov-balgaria-e-suverenna-na-barter

atlantis

👏👍😢

BL.N.Lmt

☀️☕️🇨🇩🏴‍☠️Бойко Методиев Борисов е "the front man of the Bulgarian Kleptocracy" за Българската Клептокрация🏴‍☠️ никой не е отговорен а ние Българите🏴‍☠️🇨🇩☕️Всеки Народ Заслужава Своите Управници☀️🇧🇬Оставка Днес🇧🇬☀️

atlantis

Чакам един кръстоносец да се появи и да се себеунижава. Все едно е патица по пекински в поцинкована кофа. Дали и той подлага главица да го цуне  Бацето за особени заслуги към форума на "Сега"?😂

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Слушах му интервюто. Направо ги разкова с 200. Сега чакам да видя кой ще е първият тука да каже : "Какъв доктор е тоя, бе!".

Epikur

 

 Аз също го слушах, но ще се въздържа от коментар на казаното. Не защото мисля различно, а понеже този като започне да говори и усуква изказа си, имаш чувство, че в главата ти започва да трещи.

 Разправят че бил психиатър, но ми се струва че за него  трябва консилиум от тримата най-изтъкнати психиатри на България.

   Ето Боко е пример за ясен и точен изказ : Еbе европейските политици с 200, картинно и мило нарича Караянчева -Цвета е една проста кърджалийска пуtка, откровен пред народа-аз съм прост и вие сте прости....Така се говори- ясно,точно, убедително.

   

Джиджи

Dani Kirilov

Сега чакам да видя кой ще е първият тука да каже : "Какъв доктор е тоя, бе!".

Ами ето такъв, който е казал следното:

"На България, специално, е разрешено да е суверенна, в един специфичен смисъл на думата. И това има отношение към текущата власт, а именно - съществува един особен бартер между нашите евроаталантически партньори и националната власт.

 

Това е бартер на пълно послушание срещу свобода за корупция, разбира се, в рамките на здравия разум и добрия вкус, казано иронично. Тук се научиха, в тази посткомунистическа преходна фаза, на този специален трик - на гърба на собственото население да бъдат политически лоялни крайни лицемери с артистичен дар да изобразяват от себе си културно, цивилизационно и политически развълнувани политически лидери".

А който не може да разбере кое му е ценното, си остава за негова сметка ...😝

Жозефа
снимка на Жозефа

И аз препоръчвам записа. 18 минути. 🚬

wreckage
снимка на wreckage

👍

TheOwl
снимка на TheOwl

Интересно мнение, но доста едностранчиво и непълно. Услужлива интелигенция и стотици хиляди избиратели не са посочени с пръст и квалифицирани. Нямаме нищо за Божков, триото и юмрука на Радев. 

Прилича на логорея.

Nickname186

Абе, бате, ако преценките на Михайлов са логорея, тогава коя е думата за твоите изцепки?

Джиджи

👌👍

 

Аз не зная дали е ОСЪЗНАТО или НЕОСЪЗНАТО от страна на Протеста, но съм съгласна 1,000% с д-р Михайлов по отношение на това, което той е казал за този Протест:

Работата на този протест е преди всичко да депрограмира образа на Борисов от съзнанието на неговите почитатели.

Защото, ако успее да направи това – което е изключително трудно! – този Протест ще остане вписан с положителен знак в най-новата история на България … 👌👍👏💘

bisdatquicitodat

Редакцията,

 

Моля, поправете подзаглавието "твърди психологът Николай Михайлов"

 

СЕГА, значи има огромна разлика между професията психолог и професията лекар - с медицинска специалност психиатрия. Още повече, написаното по долу няма автор, което подсказва, че то (написаното) е пряк цитат от излъченото по радиото. А, там никъде не се говори за психолога Михайлов.

Alanon

👍

АдМин

"Сега чакам да видя кой ще е първият тука да каже : "Какъв доктор е тоя, бе!"."

 

Ето го бе - бухалът се появи в целия си блясък. Няма и дваесе минети...

bisdatquicitodat

"Тоя" наистина е доктор, братко.

wreckage
снимка на wreckage

Ето го бе - бухалът се появи в целия си блясък.

тоа не е никъф бухал. Псевдар.

bisdatquicitodat

Братко, ако си лекар със специалност психиатрия, не е забранено да преподаваш и психология, дори и в няколко ВУЗ-а. Обратното не е възможно и законно. Трябва, министърът на здравеопазването с нарочна заповед да те е обявил за магистър - лекар - психиатър.

bisdatquicitodat

Псевдар, това нещо като отпадък ли значи, Балканджи?

 

Ха, виж заглавието, братко. Вече го поправиха... май

Благодаря на редактора!

Хулиган

👍👍👍

Психиатър с език като скалпел!

Направо е разпилял вожда.

Но и не ни е спестил, колко още много работа по депрограмирането има да се свърши...

http://www.drago.info/index.php/2017/10/25/nagletsi-treto-deistvie/

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Доктор Михайлов, както винаги, е безпощадно точен. 

И все повече депрограмиран за същината, ролята и състоянието на "цивилизационния ни избор", т.е. за Глобалния Запад с неговите ЕТАЦ, най-важни от които са алчността, грабителството, двуличието и корумпираността. 

Доктор Михайлов, 👍

Джиджи

Доктор Михайлов, 👍

И от мен – 👍👍

gayo

ЕТАЦ, най-важни от които са алчността, грабителството, двуличието и корумпираността. 

къде се предлагат някакви други ценности?

TheOwl
снимка на TheOwl

След кратка справка с интернет, излиза, че съм сгрешил с 'интересното'. 

Г-н Михайлов има очевидна вражда с г-н Борисов и това е видно, сравнявайки две интервюта на г-н Михайлов. Едното е за СРС на Радев по повод опит за възпрепятстване на правосъдието, другото е за анонимни снимки и флашки за Борисов. В първото се громи незаконното подслушване, във второто - личността на Борисов и нищичко за незаконни записи. 

Ще се въздържам за в бъдеще да чета интервюта на г-н Михайлов. Не съм много гнуслив, но всичко си има граници. 
 

Begemot
снимка на Begemot

Brawa , докторе, така е. Вие сте десен човек, доколкото знам  - и така ги виждате нещата. Аз, като много ляв, пак така ги виждам. Защо? Ами защото такива са те, такива са фактите.

Печалното е, че България никога не е имала избор. Опитали сме нещо и  не сме успяли, да цитирам друга публична личност, последното самостоятелно действие на България е превземането на Одрин.

Иронично е , че Борисов дойде от обкръжението на Живков и така му прилича, чисто физически даже и маниерно...

Разликата с васалитета в предишната империя, Съветската е: Русия ( то е все тая, СССР) имаше нужда от народа, православен, славянски, родоначалник на  славянската и кирилска цивилизация. Атлантическата империя, поради точно същите му характеристики, няма нужда от този народ, трябва й територията.Ше махнат простака и мафиота Борисов, ще курдисат някой по перфиден и изпраксан кусчи син ( дъщеря, даже) , но все тая.  Ако не стане чудо българите да се събудят ...чудо ни трябва, чудо.

BL.N.Lmt

☀️☕️🇨🇩🏴‍☠️Елате довечера на Площада пред Президенството и се "събудете" под полицейските "батони" в това време "интелектуалците" ще наглеждат "онлайн" и приветстват бунта " of the have nots":) и все пак в случай че сте на площада заредете се с търпение и в никакъв случай не влизайте в словесни или физически пререкания с Полицията и Жандармерията🏴‍☠️🇨🇩☕️☀️бля🏴‍☠️

inventus

Добре казано господин Бегемот и точно. Тия нямат нужда от нас. Имат нужда от територията ни. Още в началото на така наречената демократизация ни го заявиха категорично че осем милиона сме им много. Според тях не повече от пет. Направиха го.Всичките които сега са ни новите приятели имат дял в това.Продължават да го правят. Намират си помагачи на местна почва и по различни начини ги изтикват на високи позиции в обществото и управлението на държавата. Вероятно в момента сме по поробени от колкото по турско.  Тогава връх на народното пробуждане е бил Априлското въстание. Предхождано от дълга и свързана с много жертви апостолска работа. При ясното виждане на водачите му че въпреки всичко то няма как да успее. Сега дори това е невъзможно. А и няма кой да ни освободи за трети път.

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш