facebook
twitter

Горещи новини

Борисов отрича да има недекларирана къща

3357
Илияна Кирилова
Бойко Борисов

Нямам нова къща, а пристройка в моя имот, обяви премиерът Бойко Борисов пред Нова тв в отговор на твърдения, че има недеклариран имот в Банкя. Той обяви, че е платил всички данъци за пристройката и че има документи за това. Не я е декларирал, защото се намира в имота, в който е и наследствената му къща. Родил съм се на тая ливада, когато дойдохме в Банкя, там нямаше нито една къща, заяви Борисов.

Той отрече да е помагал на братовчед си да направи заменка. През 2006 г. решения за това вземал общинския съвет, в който мнозинство били представителите на БСП. А човекът, който спря заменките в София, се казва Бойко Борисов, подчерта премиерът, говорейки за времето, когато бе кмет на столицата.

По повод информациите за къща в Барселона в отговор на въпрос дали все пак не е ходил в къщата, за която се твърди, че е на свързано с него лице, Борисов обяви, че е ходил в Барселона само веднъж, като кмет на София и тогава се е срещал с кметица на Барселона.

По повод "Апартаментгейт" Борисов призна, че скандалните разкрития тежко са уронили престижа на ГЕРБ. Срамувам се с това, което стана през последните месеци, заяви Борисов. Той повтори, че не знаел за придобивките на съпартийците си, защото не им бил ходил на гости. На въпрос за политическата съдба на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов след „Апартаментгейт“, Борисов коментира: „Аз го изтеглих назад, за да може той да усети, че е сгрешил. Фразата, която изтърва, „мен няма кой да ме накаже”, вбеси хората”.

За предпочитан политик извън партия ГЕРБ Борисов посочи Ангел Джамбазки, който води листата на ВМРО за евровота. По време на разговора в сутрешния блок "Здравей, България" премиерът няколко пъти спомена и лидера на ПЕС Сергей Станишев, с когото посочи, че е важно да се работи след евроизборите.

Ключови думи:

Бойко Борисов, имоти
40

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Борисов преобърна математиката

21.08.2019

Светослав Терзиев

42597 26
Ще сглобяваме ядрено ферари в "гьола"

23.08.2019

Юлиана Бончева

4709 10
Шефът на НСО е подал оставка пред президента

21.08.2019

4484 11

Коментари

Страници

Wolf ACE

Тъй, де! Ся, кат се е родил на ливадата, кво искате? Цял живот на ливадата ли да живее?

Rendeto

Общо взето Бойко им е-"бра лайката" на комунягите.

Разцепи ги, разигра етюда на човекът от народа, който злобните червени кокоши лидерки кълват от завист.

След това ги халоса с Ципрас и геополитика, 'а те ще ми говорат за навес у Банкя ...' 

 

Токова се смях, а и както казах вчера - БКП отиде в кереча, тенденцията сериозно се обръща, само червен Кольо може да ги зарадва с някоя глупотевина.

kissсинджира

Няма къща, а пристройка, братовчедите си ги е бил, но само някои, бил неправилно разбран, Ради не е от битите, а върха беше отричането му, че е избрал главния прокурор, че БСП го избирали...А, не, върхът беше, когато водещият Гърчо смутолви на тази лъжа "ми, добре". Напаво се намазаха с гел, метарфорично.

Su38

Голям сеир беше...

Но за трубадурите му това няма ниикакво значение.

wreckage
снимка на wreckage

По одношение на начина, по който се оправдава, Боко е бетер циганин.

Nashenec

Не си прав - държи се като родан и расъл на ливада. Там основното качество е как да обявиш опеченото и изядено агне за бързо шмугнало се в храстите, а  там го чакал големия лош вълк. И даже показваш останалите кости (е, майко опечени и почернели от пушек, ама кой ти гледа).

Елемент Э
снимка на Елемент Э
Жалка работа. Този човек все повече се оплита в лъжите си. Но най лошото е ,че българите позволяваме да ни управлява човек с толкова нисък интелект. И в същото време безкрайно самовлюбен и корумпиран. Но пък иначе изпечен мошеник.
Begemot
снимка на Begemot

Много ми се ще опозицията като цяло ( не само БСП) да излезе от темата на тераста, къщата и евтините апартаменти. Това са само илюстрации, картинки на тема КРАДЕНЕ И ЛИПСА НА ЗАКОН.  Дали е къща, дали е пристройка, декларирал или не  - това е само илюстрация как премиера спазва закона.  Не е голяма работа, наистина,  като например лично да кара джипа на НСО - но това е още една дребна илюстрация, че  за Боко и боковчетата закон няма.  Но дребна работа...  А къде са едрите , яките неща? Къде са  офшорните сметки, кражбите на еврофондове,  конфликтите на интереси?  Как може, например, Гешев, зам главен прокурор, да може по закон да не декларира имотите на половинката си, защото "живеели на съпружески начала" , но не били женени. Що за закон е това? Що не се занимаят с Булгартабак, КТБ, Виваком, Козлодуй...

Justinian2
снимка на Justinian2

Вижте сега , аз се опитвам да разбера каква е идеята на БСП да ровят и чепкат непрекъснато за имотите. Първо - матрялът е безкраен ! Второ - той е твърде нагледен и достъпен за осмисляне ! Сега нали разбирате , че ако се фокусират върху краденето от бюджета , офшорките , акции в интернет компании и т.н. , става много абстрактно за електората и дори да става реч за стотици милиони и дори милиарди , няма как да се "визуализира" от плебса. Докато , като се покаже апартамента с асансьора на Кривоглавия ,много картинно им лъсват крадливите ..зове ,въпреки кокошкарските 1-2 милиона... Обаче ! Стратегията на БСП въпреки това е дълбоко грешна ! Тя по този начин сякаш е насочена да разколебае гербавите поддръжници , да не подкрепят повече крадливите си избранници. Но не отчита че гербавите ОБИЧАТ своите лидери ! Тяхната подкрепа (имам предвид редовите им избиратели) е ИРАЦИОНАЛНА ! Любовта е ирационална , Бегемоте ! БСП не могат да го разберат това. Те си мислят , че след като ОПГ-то краде като развързани , след като за 10 години сринаха страната до всички възможни и невъзможни дъна , гербавите ще се стреснат и ще разлюбят Тиквоча... Не ! Няма да стане това.😎

Мунчо_Огнянов

Тъй, тъй! Когато мечката играе пред вратата на "Псалм 91, на балконите на КПКОНПИрите, ще дойде и на ливадата в Банкя!

volog2

Лъже повече и от циганин. Как не се върна към оная лъжа с подправения му подпис

Su38

Хммм...

Мисля, че Гл. Прокурор, ако има Hoden, трябва да реагира с дело за обида, защото го обвиниха публично пред цялата нация в протекция на една политическа партия.

За такова нещо по света веднага изреклият тези думи трябва да бъде наритан там, където слънчев лъч не влиза...

SINDBAD

 

ББ освен кучета, развъждал и зайци...Имал зайчарник, и то какъв, баце!!

 

Там беше зайчарник, това е пристройка, построих я като си дойдоха децата, обясни Борисов. Когато БСП беше на власт, изпратиха проверки, ръчкаха пода да намерят махагон - а то - чам, най-евтиния материал! Проверяваха улуците, били медни, а те са каквито са били, откакто е построена къщата, продължи Борисов. И показа, че за тези имоти са платени всички данъци. "Много важен е навес е тоя, доста време отделихте", подигра се той на водещите.

 

зайчарник с чамов под и улуци...

 

Попитан какъв е най-големият му порок, Борисов отговори: "На дърти години почнах да пуша, но пак ще го ликвидирам. Умен човек няма как да пуши."

 

денят ми тръгна добре, чакам Плевннвлиев да го направи направо весел

Диагностик

Една лъжа може да обиколи света, докато истината си връзва обувките.

Платените тролове са имунизирани срещу истините на опонентите си. За своите грешки не чуват и не вярват. 

Човека от народа израснал сред ливадата и преживял с филийки мас, притежава виталността на първичното, което се харесва на простите хора. Тук четат и пишат само интелектуалци с висши ететически, образователни и материални критерии, за които простото пожарникарче не е по размерите им. 

На 26.05. пожелавам на всички партии да спечелят (това, което заслужават).

Троловете да получат компенсации за свръхусилията им.

HBK

Битовизмите, с които ни занимават част от джурналистите само спомагат за прикриването на едрите далавери свързани с присвояванията (пардон „усвояванията”) на еврофондовете, „поръчките” към наши фирми, безобразията на банките, активността на поръчковите прокурори и джурналисти и много други нарушения и откровени престъпления.

Но най-важното е да отбележим, че всички тези противонародни дейности са присъщи за двата основни клана на номенклатурната мафия – мутромилиционери (ГЕРБ) и парти-функционери (БКП/БСП).

 

Г-н Борисов е силен политически играч. Той нанесе сериозни удари на едната част от комунистическата мафия. Задачата още не е изпълнена – редица номенклатурни кърлежи все още се подвизават в енергетиката, строителството, банковото дело. След като бъдат изкоренени и отстранени от живителните сокове на нацията, ще дойде време за подмяна със „отрочета” от противниковия клан, които вече се подготвят под благовидното сдружение   „Милениум Клуб”. А подготовката е сериозна – в Лондон, Брюксел, Вашингтон (не в Масква или Симеоново).

 

Ако искаме да отстраним кърлежите от двата клана на мафията, гласувайте с опцията „НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО”. И да не забравя:

 

ЛУСТРАЦИЯ, НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ (на вече „приватизираното”) И ЕВРОПЕИЗАЦИЯ”.

Диагностик

Той повтори тезата си, че БСП работи с прийоми на КГБ, като се смесват малко истински твърдения с много лъжи.

"Започнаха с имение в Лос Анджелис. След това казаха, че дъщеря ми, която по това време беше в осмия месец, е карала "Бугати" с 300 км/ч. После беше островът в Гърция, къщата в Барселона. Всичко е лъжа", обобщи Бойко Борисов.

Той посочи, че в Барселона е бил веднъж в живота си - като кмет и е гостувал на кмета на каталунската столица.

 

"Падението на тези женици е голямо. Не са лоши жени, със сигурност, но тази омраза откъде се яви... Все едно свършва светът. Не, не свършва и в понеделник ще сме живи и здрави"

wreckage
снимка на wreckage

проблемът ти, герберино, е че цитираш Магнолий се ено той е некъф стълб на истината и правдата.

А той не е, тва е индивид, за когото лъжата е претпочитано комуникационно сретство, неслучайно е осъден на две инстанции за тва.

 

Мисълта ми е, че Излишъкът е крайно ненадежден източник на информация за квото и да било и няма що да се 'абиш.

 

 

 

 

Диагностик

Захванали сте се за тези 2 решения на съда (не е окончателно), за това че баба Еленка е изхарчила много пари за пътуванията си в чужбина. Снимала 7 филма (дайте линк да ги видим!) с нова техника, платена от КТБ през офшорна компания (!). Къде е наличната толкова скъпа техника и дали струва толкова?? Как тази клета женица се изхранва, след като от 3 месеца не ходи на работа, плаща наем 3400 лв + 1000 лв за градината на момченцето си ("Мама работи като кучка...)?? Кой й подава толкова много на брой фалшиви новини?

Rendeto

Айде леко по завоите, вашата Корнела също вече е осъдена за лъжа, така че по леко :)

Диагностик

Ако бях почитател на конспиративните теории, щях да предположа, че Бивол са някаква бухалка на Борисов. Направиха Елена Йончева за смях с тази възродена партенка, а самият Борисов, като родено политическо животно, веднага надуши кръвта и го използва максимално. Днес два пъти повтори, че такава статия в Бивол няма, което е така, щото Чобанов я свали...

Сократ-май

проблемът ти, герберино...

Проблемът ти, комунизино, е, че всеки, който не мисли като тебе е герберин.

HBK

И само да добавя, онова залисано мрънкало, водещия на Нова е пример за човек със нулево развитие в професионално отношение. Необразован човек с дефектен говор. По-отблъскващ дори от мазния Кеворк, който поне бе мазен в речта си.

 

А за Ангел Джамбазки – не съм съгласен с г-н Борисов. Това отроче е толкова двойствено между думи и дела, че става токсичен не само за Българите, но и дори за кърмилницата си – бандата на псевдопатриотите.

wreckage
снимка на wreckage

Проблемът ти, комунизино, е, че всеки, който не мисли като тебе е герберин.

 

не фсеки, и не фсеки е един и същ сорт гербаф.

 

Ти например си криптогербаф до степен, че гербавината ти е ена неосъзната инхерентна гербавина, изцяло контролирана од вегетативната ти нервна система.

 

Диагностикът обаче е друг случай, при него гербавщината е резултат од висша нервна дейност, тва му е работата на човека. Не го съдя, гадна работа е, но явно некой треа да я върши. Сигурно щото ф "Чистота" нема ваканции.

Justinian2
снимка на Justinian2

😄

Сократ-май

Смях!

Велик изследовател на нервната система се оказа - същински Павлов, Мечников и акодемик Биков.

Просто съм анти-БСП настроен.

Но с разсъжденията си доказваш каквото посочих: за теб всеки противник на БСП е враг на прогресивното човечество. (И на Тутраканската селищна система, разбира се.)

Forza NATO

...същински Павлов, Мечников и акодемик Биков.

След Лъчо Мозъка - професор, и Томата Биков академик ли е станал?  😄

dream team
снимка на dream team

След разпада на СДС ти яхна гербавата вълна. Като се оттече и тя, ще се присламяия към някой друг. Просто защото си конформист.

вила

Конформист с гербав ибрик.-банкянско производство.

пенка пенева

Това е стар, стар принцип със сексуален отенък и на жаргонен език звучи така: " И на калъп да те сварят - ОТРИЧАЙ!"

ata

Единственото интересно е, че когато той се е явил в Банкя, там не имало нито една къща. Т.е. детето Пойко клекнало и се изокало и мама му казала - тук ке напрайм Банкя.

 

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×