Медия без
политическа реклама

"Атака" представи листата си за евроизборите

23 Апр. 2019
Илияна Кирилова

Георги Димов е водач на листата на „Атака“ за европейските избори. Той е победител в политическото телевизионно реалити на партията. Лидерът й Волен Сидеров го определи като ерудиран и добре ориентиран:

„Димов е човек, който ще постави основното искане на „Атака“. Ние искаме предоговаряне на условията, с които България се присъедини към Евросъюза, на регламента, с който България получава финанси. Това е възможно, може да се направи. Ще имаме възможност - един месец, да го обясняваме ясно", заяви той, цитиран от БНР.

След него в листата са Мариета Караджова - юрист, и 3-тото място е на Христо Спасов - икономист по образование. Водачът Георги Димов обяви, че ще се бори за засилването на българската икономика:

„Именно чрез това, че ние можем, чрез предоговаряне, чрез промяна на европейските регламенти, квоти, субсидии в земеделието, квоти за производство, еврофондове - това, което може да направи България силна отново – християнска, православна България, не България потънала в блатото на евролиберализма, в блатото на джендър-идеологията, в блатото на това, което ние наблюдаваме - тихо отчаявие, в което държавата умира“.

Още по темата