Медия без
политическа реклама

Лошите в страшния филм

18 Юли 2021

Сърдит чичко със смръщени вежди се кара от екрана. Говори назидателно от позицията на самодържец. Това не е просто пресен спомен от управлението през последното десетилетие, а реалност и след двата избора, които уж трябваше да донесат промяната.

Слави Трифонов съперничи на Бойко Борисов по арогантност и агресивно менторство. Припомни ни го с решенията, обявявани през фейсбук и с кратките си назидателни изречения, с които обяви проектокабинета си. Слави се опитва да изчегърта Бойко, но с неговите похвати. Твърди, че всичко е публично, но заменя монолозите в джипката с изявления от собствената си телевизия и постове във фейсбук.

В същото време Бойко Борисов плаче за демокрацията, която тъпчеше години наред. И обвинява Слави в маниера, който сам наложи. Този, който раздаваше постовете в къщата си в Банкя и формираше кабинет в болничния коридор, сега се възмущава точно от същия подход. Бойко, който се криеше зад режисирани фейсбук излъчвания и не се показа пред журналисти месеци наред, вече назидава Слави за това. Босът, на когото целуваха ръка, сега иронизира другите. Зависимият от ДПС и задкулисието праща други на диванчето на Доган.

По поведение Слави и Бойко са двете страни на една и съща монета - лоши момчета в страшен филм за респект.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата