Медия без
политическа реклама

Хубаво е!

За скейтърите ли се хванахте?

04 Яну. 2019
Такива да ги нямаме!

Пред НДК е хубаво. 

И е готово! Плочките пред Двореца бяха наредени за Великото българско председателство. После се поразхлопаха и ги пренаредиха няколко пъти.

Всеки път ставаше все по-хубаво! 

Няколко пъти ги фугираха - беше вълнуващо. 

Обаче тия прекрасни плочки непрекъснато се разхлопват. 

И затова не са виновни корумпарските строителни фирми с техните под-под-под-подизпълнители. 

Затова са виновни момчетата със скейтбордове и БМХ. 

Техните човеконенавистни трикове рушат общинската собственост, поради което Столичната община си гласува една изключителна наредба, според която уличните спортове, които се развиват по цял свят, у нас се криминализират. Наредбата вече се изпълнява и полицаи разгониха престъпната младеж

Защо да скачат по хубавите плочки младежите, като имат толкова много алтернативи - като се започне от наркотиците и се стигне до сериозната криминална дейност!

Да се мяташ по парапети, стълби и калпави плочки е загубена работа, няма добавена стойност. 

Тия младежи, вместо да се занимават с безперспективни дейности, да вземат да се научат да крадат, да грабят, да продават и употребяват скъпи наркотици, да каналджийстват, да раздвижат малко тая икономика, няма само телата си да раздвижват! Като искат телесно движение - има легални спортове като футбол по скъсани маратонки и филия със свинска мас. 

Има и бойни спортове, те също са хубави - не само защото премиерът на някакъв етап от биографията си се е правил на каратист. 

А защото бойните спортове дадоха на обществото ни такива хубави групировки и личности като СИК, ВИС, борците, мутрите като цяло, Карамански, Баретата, Борисов... 

Да сте чули някой скейтър или кънкьор да е станал прочут бандит или министър-председател? 

Няма и да чуете! 

Прибирайте скейтовете, шматки! 

Записвайте се на карате, футбол, ишиас, хероин и селски бой! 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Ще се осъществи ли ротацията във властта?