Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Сглобката пере Червения пират и котарака Гого

Животинката мърка в скута на Ротацията и одобрява хода на реформите

Pixabay

НА ПОЛОВИН ОБОРОТ ОТ РОТАЦИЯТА

Вътрешни хора, запознати с хода на преговорите в Сглобката, издадоха, че всички теми са изчистени и Ротацията вече е уговорена на 99,99%. 

Само един въпрос още виси като отвес и не може да нивелира везните на равновесието в управляващата джентъл-сглобка - как точно да бъдат изпрани напълно Червения пират и котаракът Гого, любимецът на пловдивската библиотека.

Всичко друго вече договорено - външни и вътрешни работи, кадрова политика, регулатори, прокуратура, съдиатура, пропаганда, контрабанда, и пр., и пр. Единствената тема за преодоляване е дали изпирането на котарака и клошаря да стане с меморандум, или със споразумение. Със сигурност под документа ще стоят подписите на всички сглобчени лидери, включително Пеевски и Джевдет Чакъров.

С изпирането на котарака и пирата в чизми Сглобката иска да покаже на народа, че не само политиците имат право на изпиране и социално прераждане. Сглобката не е създадена, само за да изпере Борисов и Пеевски - много други обикновени хора и животни имат нужда от къпане, пране, ароматизиране освежаване и добиване на козина като коприна.

Съдът отмени мярката за неотклонение „задържане под стража” и не наложи друга на Илко Захариев, станал известен като Червения пират. Така той следва да бъде освободен в срок до три дни, ако решението на съда не бъде обжалвано.
Котаракът Георги остава в пловдивската Народна библиотека "Иван Вазов". Той ще продължи да бъде обгрижван в библиотеката от отговорни за това служители, за да се гарантират ветеринарномедицинският му статус и санитарните норми, съобщиха местни медии.

***
Действително, така народът воочию ще се убеди окончателно в европейската народност на Сглобката и волята за реформи, насочени към хората и качеството на живота. 

Борисов има нужда от изпиране, а клошарите нямат ли дори още по-голяма нужда от сапун и центрофуга? 

Борисов бе арестуван, пуснат и изпран - Червения пират също заслужава арест, освобождение и баня! 

Пеевски запали в скута си двигателя на реформите - Котаракът Гого също иска да мърка в топъл скут! Затова Пеевски се ангажирал да подържи в скута си котарака Гого и да му даде нещо мазно. 


***
В СКУТА НА СГЛОБКАТА

Червения пират отказа коментар с краткото заявление, че политиците не са му на нивото и говорят глупости. 

Но котаракът Гого реагира с голям ищах и часове наред говори за обща визия за реформи, приоритети пред скоби и прозрачни процедури. Той заяви, че на експертно ниво тече работа и по другите документи, но най-важно е дали пералната реформа ще се осъществи с меморандум, джентъл-споразумение или указ на Министерския съвет. 

"Не говорим за постове, а за резултати! И ако говорим за постове, имаме предвид резултатите, а не личностите. Вижте! - разпали се котаракът. - Гражданите не са материал за стокиране! Обикновените хора и библиотечни любимци имат същите права като политиците. Както се перат известни политици, точно такъв приоритет е хигиената на обикновените хора и животни, попаднали в нереформираните лапи на съдебната система и отделни библиотечни директори с остарели понятия в концепциите си. 

"Ще има правителство, само ако то гарантира реформите. Защото нереформираните системи задушават развитието на страната" - изсъска накрая ученият котарак и му излезе стреснушка. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата