Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Елтън Джон сдобрява Сглобката учи ги да казват sorry

Певецът се съгласил, само за да не е в риск ориентацията на страната ни

20 Март 2024

ROTATING LIKE A CANDLE IN THE WIND
Отново трябва да се положат неимоверни усилия да се запази правителството, респективно стабилността и ориентацията на страната. 
И отново не се жалят усилията, за да може да се преодолее кризата на доверие между партньорите в джентълменското споразумение - бащата на Кирил Петков задейства всичките си контакти и покани Елтън Джон тази вечер в Самоковския девически манастир, за да сплоти колектива, учейки младите да си казват SORRY и SENDING HUGS като в цивилизованите общества. В манастира традиционно ще се проведе тимбилдинг и Кристална нощ (в хубавия смисъл с пица на кристали!), но този път плюс концерт на световна знаменитост. 
Елтън Джон се съгласил само заради тревогата си за ориентацията на нашата страна! 
Той ще изнесе и кратка сказка за ползата от думата sorry. Той ще даде пример със собствената си практика - когато му е криво, той привлича млади красиви музиканти за общи проекти. С младите момчета той непрекъснато си казвал sorry и това подобрило в невероятна степен самочувствието на всички, без никаква опасност за ориентацията. 
 

Vote for your favourite boy band here: https://www.udiscovermusic.com/stories/best-boy-bands/Listen to more from Blue: https://Blue.lnk.to/EssentialsFollow B...

Многоцифреният хонорар на Елтън ще се заплати със спестените пари, които иначе ще отидат за предсрочни избори. Ако въпреки всичко се стигне до избори, поне ще знаем, че сме опитали всички средства. 
 

На брифинг в парламента Бойко Борисов наруши мълчанието си за провала на преговорите с ПП-ДБ. Той поиска извинение от дясното обединение и ги обвини, че нарушават договорките.


***
SORRY BUT NOT SORRY
Мярката е абсолютно необходима, защото частният концерт на Елтън за блудната Сглобка е инвестиция в стабилност и обща култура. 
А джентълменството и джентълдамството в Сглобката действително са подложени на големи изпитания - сглобкаджиите си поставят грозни етикети, Бойко Борисов научи думата епитет, а Деница Сачева направи нещо невиждано: сложи очна линия на Асен Василев, за да подчертае изразителността на очите му.
Няма налично описание.
***
Сачева твърди, че това не било грубост от нейна страна, а женска солидарност, което още повече разсърди Василев и той вече иска не просто извинение, а билборди из цялата страна с едно голямо ИЗВИНЯВАЙ, АСЕНЕ! 
На път за девическия манастир в Самоков гербавите грации и нежни остриета на ГЕРБ заявиха, че техният лидер Борисов е най-големият феминист и галант в бг-политиката и заслужава едно БЛАГОДАРЯ с 200 км/ч!
Цвета Караянчева с "бадж на доверие" към Бойко Борисов
***

Авторът Сър Гей Бубка тича да си варди ориентацията. Шарж: Христо Комарницки.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата