facebook
twitter

После

НЕфейк

Боа удушвач и джендър напрежение

819

Две абсолютно истински новини разтърсиха Европейската столица на културата Пловдив. 

Боа удушвач, дълга 1.60 м., избяга от все още нефункциониращ зоомагазин в търговски център на пъпа на Майна таун. Новината бе съобщена от TrafficNews.bg и препечатана от всички прогресивни медии по целия свят и дори в Асеновград. Боата още не е заловена, а специалисти изказват мнения. Народът привежда поговорки, подходящи за ситуацията.

Неотдавна смут предизвика избягал каракал - голямата котка се отглежда като домашен любимец в Града под тепетата, където явно съществува мода да се отглеждат екзотични видове.

Друга новина изпод тепетата съобщи сайтът "Под тепето": общинска съветничка от БСП се възмутила от джендърски плакат - част от програмата на културната столица. 

Културтрегери натриха носа на общинарката със сведението, че произведението е реплика на съветски плакат от 1940-те: Съветски войник целува в устата литовски селянин в името на велика идея, а не от колебания в джендъра, както се е сторило на червената общинарка. 

5

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Евроизборният вододел си има име: джендър

09.04.2019

Бойко Ламбовски

3240 24
Малък джендър скандал бе спретнат в Бургас

02.04.2019

Диян Иванов

243
Джендъри и вампири

12.03.2019

473

Коментари

Forza NATO

Къде го хубавият стар емотикон с метъл пръстчетата... 😄

Памфуций
снимка на Памфуций
Forza NATO

Брях, откъде и как го взе?

 

Памфуций
снимка на Памфуций

<img src= "http://old.segabg.com/img/i_horns.gif"> но трябва да го поместиш в браузер с изключен Javascript. В "Теми на формците", "Цветни картинки" между страници 3 и 7 има много и подробни обяснения как става това, вкл. и видео от фон Нюмън.

Опитът с други форумци показа, че усвояват техниката за около половин час.

Forza NATO

👍

Влез или се регистрирай за да коментираш

×