facebook
twitter

После

Прелет над печата

Най-добре е да дойде джендърмерията

723

Призрак броди из Европа и не може да си избере пол, защото това е призракът на джендъризма. Този нов Торбалан на съвременния фолклор си има лоби у нас, алармира единственият вестник, който си е запазил резбата от преди 9 септември време до днес - "Труд". "Кръгът "Капитал" - гей ментори на българското общество", пише най-отпред в изданието, което припознава в конкурентния вестник проводник на злокобния джендър. Тезата е, че гласуваш ли за "Демократична България" - "получаваш гей клипчета, гей паради, а за десерт - Истанбулска конвенция, джендър идеология и трети пол в българското училище, а и в обществото като цяло". 

Като че ли най-коректно в тези казуси е, че много хора заработват от джендъризъм, от борба с джендъризма и от създаване на убедителни призраци, в които за жалост голяма част от населението вярва. 

А между другото - в някои държави министрите са толкова меки в китките, че ходят на работа с колелета. Всъщност за колело трябват твърди китки и здрави коленни стави - но това е буквализъм :)

Небуквално, ала убедително - Норвегия е страна, в която освен трети пол имат и трети род. "Няма да даваме децата на двойки от третия род", пише "Монитор"цитирайки Бойко Борисов. "Спекулация е, че социалните ще минат и ще ти вземат детето и ще го дадат на друга брачна двойка от трети род или нещо подобно", уверява бащински той. А всъщност преди да ни спаси децата, Борисов и всеки на публична позиция трябва да обясни, че всичкият бой срещу или за джендъризма е шменти-капели. Но по-лесно е да се възползваш от хората, които вярват в Баба Яга. 

А който вярва в Баба Яга, лесно ще го заведеш и на протест пред норвежкото посолство - независимо че такава институция у нас няма. 

Има шведско посолство с шведски маси и шведски стени, а едно време шведския посланик Стен Аск играеше тенис с Бойко Борисов. 

Все още няма коментари

Още

Exodus

21.01.2019

434
Шпиценкандидатът Гешев

29.07.2019

1118
Шишиизбрани творят история

30.07.2019

815

Влез или се регистрирай за да коментираш

×