Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Нинова стисна с бедра коня шарколия, превърна го в моторетка

Преди това опердашила Чиченеца и му взела силата

Нинова така стиснала с бедра жребеца, че му сменила пола и го превърнала в моторетка.

НЕЧОВЕШКА СИЛА! 

Джендър-терминаторът Корнелия Нинова пое курс на невъоръжена борба и смая електората с демонстрация на нечовешка сила. 

Тя беше на партийно събитие в Пловдив, където Георги Гергов се опита да ѝ направи панаир и изпрати на събитието пловдивската ТикТок легенда Чиченеца. Идеята на подлия свинар Гергов била да опорочи събитието, Чиченеца да направи големите зулуми, да обере вниманието и да унижи лидерката на Столетницата, която има вражда с Гергов. 

Криви му излязоха сметките на Гергов, то това да не е ЦУМгейт! 

Нинова още като видяла Чиченеца, разбрала, че е провокатор, избутала своите хора настрани и сама се захванала с дебелия ТикТокър, известен с нечовешката си сила и радикалните си политически тези. 

АХМАТ СИЛАААА! - извикал Чиченеца, но гласът му се прекършил в жалко фалцетче, когато Нинова му откъснала свидетелите, вдигнала го над главата си и го стоварила на Майката Земя. 

Чиченеца изхъркал и отпълзял в неизвестна посока, изпратен с последен ритник, който на фона на останалия бой бил нещо като смекчаващо обстоятелство. Освен всичко друго, Нинова взела силата на Чиченеца, както Шотландския боец взема силата на победените от него противници. 

ПРАВЯ ПЕСЕН И ВИДЕО КЛИП ПО ПОРЪЧКА ЕДНА ПЕСЕН Е 20 ЕВРО - [ СТАВАТ ДО 2 ДЕНА ]ПЕСЕН СЪС ВИДЕО КЛИП Е 50 ЕВРО - [ СТАВАТ ДО 2 ДЕНА ]НАЧИНИ НА ПЛАЩАН...

Чиченеца вече не владее Силата, Нинова му взе пауъра и ТикТок харизмата.

***

DIE VERWANDLUNG

След случката с Чиченеца обаче Нинова вдигнала адреналина и имала нужда от още подвизи. 

Тя взела учебника по джендър идеология за 6 клас и си харесала някаква история с Крали Марко. 

Заповядала на съпартийците си да ѝ доведат вран кон, за да го яхне като Марко Кралевики с тежка боздугана. 

На Нинова ѝ харесало как във фолклорните мотиви мъжкият род става женски като флуиден джендър - тежък боздуган става тежка боздугана, бял кон става бяла коня, тъмен зандан - тъмна зандана, и т.н. 

Докарали на Нинова черния жребец, тя го яхнала, стиснала го с бедра и запяла:

Ой те тебе, черна коня!
От копита искри летят,
от ноздрѝте светкавици.
Ей ма де съм, по́
ла ти менявам
дор до три пъти, кранто ниедна!

Изпяла му песничката Нинова и така го стиснала с мощните си бедра, че конят не само си сменил пола, ами проговорил на немски като Георги Димитров и започнал да декламира "Метаморфозата" на Франц Кафка. 

В края на декламацията черният кон вече метаморфозирал до черна моторетка, с която Нинова вдигнала облак прах и се стопила в залеза като стогодишна партия, сменила пола и предназначението си и превърната в каубой, повел борба с химерата на джендър апокалипсиса. 

Одинокий ковбой на закате конец дизайна ковбойского фильма ...

Още по темата