Медия без
политическа реклама

Гневът на Гъргоров засега му струва един мач

25 Септ. 2019
Реферът Владимир Вълков блъска в гърдите връхлитащия Емил Гъргоров в опит да възпре яростта му.
Диема спорт
Реферът Владимир Вълков блъска в гърдите връхлитащия Емил Гъргоров в опит да възпре яростта му.

Най-опитният футболист на "Витоша" (Бистрица) Емил Гъргоров засега е наказан за един мач заради изблика си срещу главния рефер Владимир Вълков при загубата с 0:1 от "Етър" във Велико Търново. Дисциплинарната комисия към БФС санкционира 38-годишния халф заради червения му картон в 86-ата мин. Гъргоров обаче е привикан заедно с Вълков на следващото заседание на комисията в петък и тогава е възможно да получи допълнително наказание.

Ветеранът се разгневи заради втория жълт картон и едва бе удържан от съотборници и съперници да не се саморазправи с арбитъра. След мача от ръководството на "Витоша" се присъединиха към недоволството срещу Вълков и дори подадоха жалба. Претенциите са, че на почивката той е влязъл в съблекалнята на "Етър" да се извинява за отсъдената дузпа срещу тях в 26-ата мин. (изпусната от Гъргоров). Също така, че при гола на "Етър" реферът е подминал нарушение срещу вратаря на "Витоша" Християн Василев, който бе откаран в болница заради счупен пръст на дясната ръка.

"Незаслужено паднахме, след като имахме "перфектен" съдия. Той се справи отлично... Явно са въвели нови правила и две дузпи в един мач не се дават... Повечето хора с черни дрехи си мислят, че "Витоша", като е последен, трябва да е боксова круша, но това ни прави по-силни. Няма да се предадем... За мен съдията беше главно действащо лице. След като опитен футболист като Гъргоров се изнерви… Възможно най-бързо трябва да се въведе ВАР", додаде треньорът на "Витоша" Енгибар Енгибаров.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата