Quantcast

Медия без
политическа реклама

Звездите са неузнаваеми в „Домът на Гучи“

31 Юли 2021
Лейди Гага, Адам Драйвър и Джаред Лето като Патриция Реджани, Алдо и Паоло Гучи в „Домът на Гучи“.

Първите плакати със звездите от последния филм на неуморимия Ридли Скот, House of Gucci , се появиха на страницата на продукцията в Туитър. Това са Лейди Гага („Роди се звезда“), като Патриция Реджани, Адам Драйвър („Междузвездни войни“), като Маурицио Гучи и абсолютно неузнаваемия, плешив Джаред Лето („Клуб на купувачите от Далас“) в ролята на Паоло Гучи.

Базиран на книгата „Домът на Гучи: Сензационна история за убийства, лудост, блясък и алчност“ от Сара Гей Форден, филмът ще покаже десетилетия от историята на Патриция Реджани (Гага), която замисля да убие бившия си съпруг Маурицио Гучи (Драйвър), а това води до хаотични последици, който филмът ще изследва.

На 27 март 1995 г. 46-годишният Маурицио е застрелян в Милано, което слага началото на разследване, продължило няколко години. В крайна сметка Реджани е призната за поръчител на убийството и получава 26 години затвор.  Ал Пачино (Кръстникът) играе Алдо Гучи.

Зад грима и протезирането, които трансформират Джаред Лето, стои Джана Карбони.  Работила е по филми като „Прометей“ на Ридли Скот, „Марсианецът“, 6 Underground.

Това далеч не е първият път и сигурно няма да е последният, в който виждаме Джаред Лето значително преобразен заради роля. Той беше неузнаваем в донеслото му „Оскар” представяне в „Клуба на купувачите от Далас“ като и като Жокера в „Отряд самоубийци“ и Лигата на справедливостта на Зак Снайдер.

Режисьор на криминалната драма по сценарий на дебютанта в пълнометражното кино Роберто Бентивення, е Ридли Скот. Сред актьорите трябва да споменем още Салма Хайек и Джереми Айрънс. 

Още по темата