Медия без
политическа реклама

Влади Михайлов тръгва на музикално турне

Победителят в последния сезон на тв шоуто „Като две капки вода“, групите SLNG, P.I.F. и NIKECA ще концертират в 5 града у нас

27 Юли 2023
Владо Михайлов е талантлив музикант, композитор и актьор.
Владо Михайлов е талантлив музикант, композитор и актьор.

Победителят в последния сезон на популярното телевизионна шоу „Като две капки вода“ Влади Михайлов тръгва на музикално турне заедно с групите SLNG („Сленг“), P.I.F. и колегата си от мюзикълите NIKECA (Никеца) в пет града това лято. Концертите – естествено продължение на триумфа му във формата, са обединени от заглавието The Winner Tour, а арт директор на турнето е Рафи Бохосян.

Актьорът, който нашумя с ролята на Денис Топал/Драгомир Донков от сериала на NOVA „Братя“, и музикантите ще имат изяви в София на 21 август, в Пловдив на 30 август, във Варна на 31 август, в Бургас на 20 септември и в Плевен на 21 септември, уточняват организаторите от ArtVent.

„Очаквам с нетърпение това турне. Постарали сме се шоуто да е взривоопасно. Ще има много изненади. Ще изпеем най-емблематичните песни на SLNG и P.I.F, както и някои по-нови парчета. Включили сме и най-любимите песни на „Сафо“, с които започна моят музикален път. С тях ще откриваме и ще завършваме концертите. Ще си партнираме и с NIKECA", споделя Владо Михайлов.

От 20 години той се занимава с кино, но музиката е движеща сила за него още от дете. „От малък мечтая да стана певец, китарист и актьор. Да съм на сцената е сбъдната мечта за мен. Рано разбрах, че живият контакт с публиката е това, което искам. Затова и изоставих рисуването, с което също се занимавах много сериозно, за да се отдам на музиката“, казва още Владо.

Владо Михайлов е актьор, певец и автор на песни. Сред музикалната публика е познат като фронтмен на групите „Сафо“, REWIND! и SLNG. Участвал е два пъти в конкурса „Евровизия“ – с група Equinox и с Кристиан Костов. Често е на музикалната сцена и като гост-изпълнител с група P.I.F. Има множество награди за музика със „Сафо“, сред които за дебют на годината (2003), за група на годината (2004), за песен на годината („Пустинна земя“) и др. Кариерата му в киното и в телевизията започва през 2004 г. Участвал е в повече от 70 чуждестранни и български продукции, партнирайки си с актьори като Салма Хайек, Ейдриън Броуди, Гай Пиърс и др. Българската публика го познава от филмите „Възвишение“ и „Нокаут или всичко, което тя написа“, както и от сериала „Братя“, в който играе главната роля. Влади е на една от звездите на мюзикъла у нас с ролите си във „Фантомът на операта“, „Мамма миа!“, „Исус Христос Суперзвезда“, „Клетниците“. Дебютира неотдавна и на театралната сцена в успешно партньорство с Йоанна Темелкова в пиесата „Аз и ти, преди ние“.

 

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата