Quantcast

Медия без
политическа реклама

Лоши дни за „Тузаря“: и трета жена го обвини в сексуално насилие

Агенцията A3 Artists анулира договора си с актьора от „Сексът и градът“

19 Дек. 2021
HBO Go
Крис Нот в „Просто ей така…“, новата глава от Сексът и градът“.

След обвиненията срещу Крис Нот, познат от ролята на Тузаря в „Сексът и градът“, актьорската агенция A3 Artists се отказа от сътрудничеството с актьора. Нот, който се появи и в новото продължение на сериала, наречено „Просто ей така…“ бе обвинен в сексуално насилие независимо от две жени, nредаде Hollywood Reporter в четвъртък. Актьорът категорично отрече тези обвинения.

Вчера сайтът Huffpost допълни, че трета жена твърди, че е била подложена на сексуална атака от звездата от "Сексът и градът". 30-годишна директорка на технологична фирма е разказала, че е станала жертва на Крис Нот през 2010 г., когато е работила в ресторант в Ню Йорк.  

В имейл изпратен до HuffPost представител на актьора пише, че твърденията на жената са неверни, че актьорът „не знае коя е тя“ и „никога не е прекрачвал определени граници“.

По-рано стана известно, че „Просто ей така…“  новата глава от „Сексът и градът“, събира рекорден гледания в първите си дни в стрийминг платформата. 

„Сексът и градът“ продължи шест сезона по HBO между  1998-а и 2004 г. Главните герои на шоуто са журналистката Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър) и нейните три приятели, които водят активен романтичен живот.

Още по темата