Медия без
политическа реклама

Обвиниха в сексуално насилие и бившия мъж на Памела Андерсън

Барабанистът на Mötley Crüe Томи Лий тормозил жена по време на полет с хеликоптер

17 Дек. 2023
ЕРА/БГНЕС
Томи Лий със съпругата си Британи Фурлан на червения килим за видео музикалните награди на МТВ през 2021 г.

Бившият съпруг на Памела Андерсън – барабанистът на рокгрупа Mötley Crüe Томи Лий, стана поредният известен мъж, обвинен в сексуално насилие. По данни на портала TMZ млада жена твърди, че през 2003 г. била поканена да се повози на хеликоптер, в който изненадващо се озовал и музикантът. През цялото време на полета Томи Лий грубо й досаждал – опипвал я, целувал я и проникнал с пръсти в нея въпреки несъгласието й. Пострадалата отбелязва, че се е бояла да се обърне към полицията, тъй като смятала, че няма да й повярват. Сега тя страдала от тревожност, депресия, посттравматично стресово разстройство и други физически и психични травми, поради което ще потърси за тях обезщетение от Томи чрез съда.

Предполагаемото сексуално посегателство се е случило през февруари 2003 г. В хеликоптера освен рокаджията имало и друг мъж. В документите по делото, получени от TMZ, жената обяснява, че е била приятелка с пилота на хеликоптера и той я поканил на въздушна обиколка на окръг Сан Диего. Но когато стигнали до летището, там бил и Томи и й казали, че плановете се променят и тримата ще пътуват до Лос Анджелис. Жената твърди, че се почувствала принудена да отиде и след като се издигнали във въздуха, музикантът и пилотът започнали да пият алкохол, да пушат трева и да смъркат кокаин.

Според потърпевшата мъжете я принудили да влезе в пилотската кабина и да седне в скута на Томи. Веднага щом тя се подчинила, той се нахвърлил върху нея и започнал да я тормози. Жената твърди още, че музикантът смъкнал панталоните си и се опитал да натисне главата й към гениталиите си. Когато стигнали до Лос Анджелис, Томи я прегърнал и скочил от хеликоптера, след което пилотът мълчаливо я върнал обратно в Сан Диего. В документите се казва, че предполагаемият инцидент накарал момичето да почувства шок, страдание, унижение, срам и вина.

От редакцията на изданието съобщават, че са се свързали с щаба на Томи Лий за коментар, но засега отговор от негова страна нямало.

 

Още по темата