facebook
twitter

Култура

Имало едно време в Холивуд... Брад Пит и Ди Каприо

885

Ето и първия постер от дългоочаквания девети филм на Куентин Тарантино, чиято премиера предстои през юли. Плакатът, който вероятно съвсем скоро ще бъде последван от рекламен трейлър, бе представен от Sony и показва Брад Пит и Леонардо ди Каприо - две от многобройните звезди в състава на "Имало едно време... в Холивуд" (Once Upon a Time... in Hollywood).

Действието се развива през 60-те години на XX век. Ди Каприо е в ролята на Рик Далтън - бивша тв звезда от уестърни, който се надява да възстанови кариерата си, като се прехвърли в киното. Същите амбиции има и някогашният му дубльор Клиф Буут, игран от Пит. Плановете на двамата се усложняват от добре известните действителни събития, свързани със съдбата на съседката на Рик - Шарън Тейт. Както помним от историята, актрисата (изиграна от Марго Роби) и съпруга на Роман Полански е брутално убита от серийния убиец Чарлз Менсън.

Режисьор и сценарист на "Имало едно време... в Холивуд" е Куентин Тарантино, а оператор е Робърт Ричардсън (работил с режисьора в "Омразната осморка" и "Гадни копилета"). В ролите ще видим още Ал Пачино, Брус Дърн, Тимъти Олифант, Тим Рот, Майкъл Медсън, Кърт Ръсел, Дакота Фанинг, вече покойния Люк Пери и др.

Българската премиера на филма е на 8 август.

1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Най-добрият филм на десетилетието според Тарантино

02.06.2020

536
Брад Пит като доктор разгроми Тръмп

27.04.2020

3471
Тарантино станал режисьор благодарение на Елвис

10.01.2020

211

Коментари

ablepsia

Почина Марлен Хуциев. Не е ли редно да се посветят няколко изречения на този режисьор?

Влез или се регистрирай за да коментираш