Медия без
политическа реклама

Даниъл Крейг влезе в кожата на Бонд за последен път

06 Дек. 2019
MGM/Universal
Лашана Линч партнира на Бонд в „Смъртта може да почака“, най-скъпия филм от поредицата досега.

Дочакахме първия трейлър на „Смъртта може да почака“ - 25-ия филм от поредицата за (уж вече пенсиониралия се) агент Джеймс Бонд. Не много изненадващо, трейлърът е пълен с автомобилни преследвания по тесни планински пътища, скокове с мотоциклети, взривове, насълзени погледи, дъжд от куршуми и един Астон Мартин DB5 с картечници във фаровете. 

В ролята на Бонд за пети, последен път влиза Даниъл Крейг - въпреки дългогодишните спекулации, че ще го замени я чернокож актьор, я жена. Но този път във филма ще видим и още един по-млад служител на MI-5 с две нули и разрешително да убива. И той наистина е чернокожа жена – в ролята е актрисата Лашана Линч. Някой може да си я спомни от участието й в „Капитан Марвъл“.

Освен нов колега, в трейлъра има и нов антагонист – пресният носител на „Оскар“ Рами Малек, с типичен грозен злодейски белег през лицето, за да няма грешки. Освен на неприятна външност, продуцентите на поредицата обичат да залагат и на силен актьор за главния противник на Бонд. Предишният на тази позиция, Кристоф Валц - той пък с два "Оскара" в колекцията си - също участва.

Леа Сейду отново е ролята на д-р Мадлин Суон, последната романтична връзка на Джеймс Бонд. 

За българската премиера на „Смъртта може да почака“ - най-скъпия филм от поредицата 007 досега ($ 250 млн.), ще трябва да изчакаме още 4 месеца – до 10 април 2020 г.