Медия без
политическа реклама

Предлагат Реге-Жан Пейдж от „Бриджъртън“ за нов Джеймс Бонд

Тъмнокожият актьор и колегата му Хенри Кавил от „Супермен“ са фаворити за ролята

27 Юли 2022
Реге-Жан Пейдж носел харизма дори в малкия си пръст.
ЕРА/БГНЕС
Реге-Жан Пейдж носел харизма дори в малкия си пръст.

Режисьорите Антъни и Джо Русо предложиха в следващия филм за Джеймс Бонд ролята на Агент 007 да бъде поверена на британския актьор Реге-Жан Пейдж, известен с образа на херцог Хейстингс от сериала „Бриджъртън“, съобщи Variety. Братята са работили с тъмнокожия актьор във филма си The Gray Man („Сивият човек“), който излезе на 22 юли на стрийминг платформата Netflix. Там Пейдж се превъплъщава в шеф на ЦРУ.

„Той е фантастичен. В малкия му пръст има повече харизма, отколкото повечето хора имат в цялото си тяло. Бихме го гледали, каквото и да прави – даже и да чете телефонния указател!“, изтъкват братята кинематографисти в интервю за британското Radio Times, коментирайки упоритите слухове, свързващи Пейдж с бъдещия нов екранен Джеймс Бонд.

Реге-Жан Пейдж не е единствената кандидатура, която се обсъжда във филмовите среди и в общественото пространство във връзка с ролята на прочутия шпионин. Пейдж дълго време беше фаворит на букмейкърите за наследник на Даниел Крейг като Агент 007, но през последните седмици той беше изместен от звездата от „Супермен“ и екранен Шерлок Холмс (в „Енола Холмс“) Хенри Кавил. В края на юни Кавил се появи в реклама за билкови напитки, в която е облечен в костюм от „Савил Роу“ и поглежда към сребрист автомобил Aston Martin – две очевидни препратки към филмите за Бонд. С това Кавил стана номер едно за букмейкърите пред Пейдж. През януари продуцентите на филмите разглеждаха възможността друг чернокож актьор – Идрис Елба, да е следващият.

На премиерата на „Сивият човек“ в Лос Анджелис, когато Пейдж беше попитан за Бонд, той или не чу въпроса, или се престори, че не го чува.

Междувременно стана ясно, че снимките за третия сезон на сериала „Вещер“ по поредицата романи на полския писател Анджей Сапковски са отложени, защото изпълнителят на главната роля Хенри Кавил се е заразил с коронавирус, съобщи Collider. След пауза производственият процес трябваше да продължи на 25 юли, но снимките не стартираха. По-късно се разбра, че Кавил е дал положителен тест за Covid-19.

 

Последвайте ни и в google news бутон