Медия без
политическа реклама

Бунтарският фест Rebel Rebel ще се състои този уикенд във Варна

"Анимационерите" и No More Many More са сред звездите в двете вечери

Постерът за тазгодишното издание на Rebel Rebel.
Projector Plus
Постерът за тазгодишното издание на Rebel Rebel.

Третото поредно издание на фестивала за алтернативна рок музика Rebel Rebel ще е и първото извън София. То ще се състои тази седмица - на 8 и 9 септември във Варна, като сцената ще е популярният местен клуб "Ментол".

Организаторите от Projector Plus обявиха, че отново събират "на една сцена в два дни артисти и фенове, за които музиката е смелост, свобода, бунт и приятелство".

Хедлайнери първата вечер ще са "Анимационерите" - едни от основателите на движението "Жълта музика", добило популярност през 90-те и все така интересни на живо, водени от своя фронтмен Георги Згуров-Гурко. Преди тях на сцената този ден ще излязат Гриша Георгиев (познат от "Портокал", "Матака" и Saint Electrics), който е със своя авторски проект Greesh, а също така столичната груув метъл формация Hellion Stone, както и нашумелите със силните си социални текстове No More Many More.

В събота пред публиката ще излязат младите музиканти от Scotopia, американската прогресив рок група Trope, прогресиращата бургаска формация Lek City Case, а фестивалът ще бъде закрит от утвърдените на алтернатив рок сцената ни Soundprophet.

Билети за Rebel Rebel 2023 се продават в мрежата на Ticketstation.bg, като еднодневният е 20 лв., а двудневният - 30 лв.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

музика, концерт, Rebel Rebel

Още по темата