facebook
twitter

Култура

Британска надежда ще подгрява Том Одел в София

93
СМЕ
Том Спайт ще подгрява Том Одел в София и също като него идва за първи път в България.

15 февруари

зала 1 на НДК

 

Около месец преди първия концерт на Том Одел в България стана ясно и кой ще подгрява английския изпълнител. Това е сънародникът му Том Спайт, чиято кариера започва през 2016 г., но вече успя да набере фенове и комплименти от музикалната критика на Острова. Той, също като Одел, следва инди поп стилистиката. Свирил е на една сцена със значими групи като "Мъмфорд енд сонс" и "Травис", а вече е регистрирал и над 50 млн. прослушвания в платформата "Спотифай". Само два месеца след концерта си в София Том Спайт ще издаде и дебютния си албум - Collide. В него ще бъдат включени и вече популярни парчета, които ще изпълни и пред българска публика - Waiting, Want You и Little Love.

Самият Том Одел, който залага на впечатляващи пиано изпълнения по време на концертите си, е на турне за представяне на най-новия си албум Jubilee Road. Чудесното му поведение на сцена вече бе оценено от българските любители на инди рок музиката, които го гледаха на живо на румънския фестивал Summer Well през 2014 г.

Организаторите от "София Мюзик Ентърпрайзис" съобщиха, че още има налични билети от всички категории за концерта на Том Одел. Те могат да бъдат намерени на касата на НДК, "Български пощи", бензиностанции OMV, "Технополис" и др. Цените са от 40 до 80 лв.

Ключови думи:

НДК, Том Одел
Все още няма коментари

Още

Трима вицепремиери са смутени от харчовете на Боршош
Инсталация на Шурелов ще ознаменува новия Център за съвременни изкуства и култура при НДК 

19.04.2019

237
Майкъл Болтън е акцентът в арт програмата на НДК

Влез или се регистрирай за да коментираш

×