facebook
twitter

Култура

Брайън Адамс идва в Пловдив през ноември

146
Снимка: Архив
Още при първото си гостуване в България - през ноември 2006 г. в столичния Зимен дворец, Брайън Адамс доказа, че е много силен концертен изпълнител.

Първият концерт на Брайън Адамс в Пловдив ще е на 14 ноември, в зала "Колодрума". Той идва по покана на "София Мюзик Ентърпрайзис" и "Нюкоуст консъртс", но е и част от календара на културните събития в Пловдив за 2019 г. Затова и общината ще подпомогне събитието с 84 000 лв. Дори бе организиран конкурс, в който предложението за Брайън Адамс зае първото място. След него се наредиха офертите за Ричард Клайдерман, Ара Маликян и проектът "Еструна". Очакванията са Клайдерман и Маликян все пак да гостуват в Пловдив наесен - съответно през октомври и ноември.

За Брайън Адамс това ще е негов трети концерт в България след този в Зимния дворец през ноември 2006 г. и в "Арена Армеец" през октомври 2016 г. Предишните два доказаха нагледно колко впечатляващ изпълнител на живо е той. Сега 59-годишният канадец е на турне с новия си албум Shine A Light. Но задължително ще изпълни и големите си хитове Heaven, Summer of '69, Please Forgive Me, Run To You, Straight From the Heart, Everything I Do (I Do It For You) и др.

Билетите за шоуто в зала "Колодрума" се продават от днес в мрежата на "Ивентим" в цялата страна, включително НДК, "Български пощи", бензиностанции OMV, "Технополис" и др.

 

Все още няма коментари

Още

"Кемикъл Брадърс" отнесоха над 6000 души в "Арена Армеец"
Българската музикална емиграция е част от обедняването ни

28.09.2019

Владимир Гаджев

1318 3
Кино и джаз вървят ръка за ръка на фестивала In the Palace

Влез или се регистрирай за да коментираш

×