facebook
twitter

Култура

Брайън Адамс идва в Пловдив през ноември

129
Снимка: Архив
Още при първото си гостуване в България - през ноември 2006 г. в столичния Зимен дворец, Брайън Адамс доказа, че е много силен концертен изпълнител.

Първият концерт на Брайън Адамс в Пловдив ще е на 14 ноември, в зала "Колодрума". Той идва по покана на "София Мюзик Ентърпрайзис" и "Нюкоуст консъртс", но е и част от календара на културните събития в Пловдив за 2019 г. Затова и общината ще подпомогне събитието с 84 000 лв. Дори бе организиран конкурс, в който предложението за Брайън Адамс зае първото място. След него се наредиха офертите за Ричард Клайдерман, Ара Маликян и проектът "Еструна". Очакванията са Клайдерман и Маликян все пак да гостуват в Пловдив наесен - съответно през октомври и ноември.

За Брайън Адамс това ще е негов трети концерт в България след този в Зимния дворец през ноември 2006 г. и в "Арена Армеец" през октомври 2016 г. Предишните два доказаха нагледно колко впечатляващ изпълнител на живо е той. Сега 59-годишният канадец е на турне с новия си албум Shine A Light. Но задължително ще изпълни и големите си хитове Heaven, Summer of '69, Please Forgive Me, Run To You, Straight From the Heart, Everything I Do (I Do It For You) и др.

Билетите за шоуто в зала "Колодрума" се продават от днес в мрежата на "Ивентим" в цялата страна, включително НДК, "Български пощи", бензиностанции OMV, "Технополис" и др.

 

Все още няма коментари

Още

Графа обяви първия си концерт на стадион

18.06.2019

29
Община Пловдив помага за бърз ремонт на ст. "Локомотив"

07.06.2019

33
Зимният дворец едва удържа на келтски ритми и пънк

Влез или се регистрирай за да коментираш

×