facebook
twitter

Култура

Бандитите от "Под прикритие" се събират след 4 години

7 753
Четири години след края на сериала, обичаните персонажи отново ще се срещнат на Aniventure Comic Con.

"Няма Джаро, няма Маро"! Звездите от сериала "Под прикритие" ще се качат на една сцена за пръв път от 4 години. Те ще бъдат гости на фестивала Aniventure Comic Con в София на 14 и 15 септември. Четири години след последната им поява на една сцена гангстерите на българския екран ще се съберат на 15 септември. За няколко часа феновете на "Под прикритие" ще могат да се върнат в ъндърграунда и да се срещнат лично с Джаро (Михаил Билалов), Куката (Мариан Вълев), Иво Андонов (Захари Бахаров) и Косъма (Александър Сано). 

Фестивалът вече обяви на сайта си пълната програма за двата дни, която включва чуждестранни гости, актьори от световно нашумели филми и сериали ("Игра на тронове"), комикс артисти, куп панели и забавления. Мястото е столичният "Интер експо център". 

Главната сцена на ACC ще приветства и два нови български филма. На 14-и Александър Алексиев (познат от "Възвишение", "Откраднат живот") и Яна Титова (сценарист и режисьор) ще представят "Доза щастие". В основата на филма стои истинската история на журналистката Весела Тотева, нейните битки с дрогата и търсенето на щастието през 90-те. Филмът излиза на екран на 8 ноември, а в актьорския състав са още Димитър Николов, Валентина Каролева (дебют), Иван Бърнев, Ирмена Чичикова, Силвия Лулчева и Васил Бинев. 

И нова българска екшън-комедия ще бъде представена на форума от своя актьорски състав. Зад "Диви и щастливи" застават Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариева, Александър Сано и режисьорът Мартин Макариев. Филмът ще е по екраните от 29 ноември.
 

2

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Приходите от „Под прикритие“ са добре охранявана тайна в БНТ
БНТ продаде на Нова телевизия правата на "Под прикритие"

18.11.2019

1051 4
Куркински: Срамота е хора на изкуството да казват "няма пари"

18.12.2019

2507 10

Коментари

Звън®
снимка на Звън®

Няма Джаро, няма Маро, мноо яки копелета! Цепят мрака! Бахуров е уникален морлок, абсолютен кул. Фльорцата до него яко кефи - сере си на пода и не й пука!  Само тоя Куката е ебати омотляка!

Shaaban_bin_Robert
снимка на Shaaban_bin_Robert

Собре, че го няма Ивайло Захариев. Не остави добро впечатление и зрителите си отдъхнаха, когато героят му се пресели в отвъдното, което трябваше да се случи няколко сезона по-рано.

Влез или се регистрирай за да коментираш