Медия без
политическа реклама

Мария Бакалова ще се срещне с фенове на Aniventure Comic Con

Изложението ще е на 6 и 7 юли в столичния "Интер експо център"

12 Юни 2024
Мария Бакалова като част от комиксовата вселена с "Пазителите на галактиката" 3.
Мария Бакалова като част от комиксовата вселена с "Пазителите на галактиката" 3.

Холивудската звезда Мария Бакалова се връща в родината за Aniventure Comic Con - фестивала, който всяко лято събира почитателите на косплей, манга, аниме, гейминг, комикси у нас. Актрисата, която преди дни навърши 28 години, за втори път ще бъде гост на събитието, което ще се проведе на 6 и 7 юли в столичния "Интер експо център". 

На 6 юли феновете на Мария, която бе номинирана за "Оскар" през 2021-ва и мина по червения килим в Кан преди няколко седмици, ще имат възможност да се запознаят с нея на живо. Бакалова ще има специален панел на главна сцена, а след него ще отдели време за всеки желаещ за снимка и автограф в специална зона в Зала 4. Ще бъде спазено изричното ѝ желание да няма допълнителен билет за нейния Meet & Greet, но притежателите на ULTRA билети ще могат да се възползват с предимството да бъдат сред първите, които ще се срещнат с талантливата актриса.

Мария Бакалова набра международна популярност покрай ролята си в "Борат" 2, а след това попадна и във вселената на Marvel, ставайки част от "Пазителите на Галактиката" 3. Последният покорен връх е ролята ѝ на Ивана Тръмп във филма на Али Абаси "Стажантът", а по време на фестивалното си участие тя ще отговори на всички въпроси на публиката за тези проекти.

Друг интересен гост, който ще се качи на главната сцена на Aniventure Comic Con 2024 е Thames Malerose oт Тайланд. Той е третият член на международното косплей жури, който ще има собствен панел, а всички желаещи ще могат да се запознаят с него и да вземат автограф. Мalerose има опит в косплея от 2006 година, а през 2024 г. беше удостоен с наградата за най-добър косплей инфлуенсър на Japan Expo Thailand. Thames редовно е ангажиран да подкрепя продукти и игри като модел , успешен е като стриймър в социалните мрежи, а освен всичко останало се изявява на музикалната сцена като басист на групата Malerose.

Тази година за Aniventure Comic Con специално от Страната на изгряващото слънце у нас пристигат и ORIENTARHYTHM. Зад това има стоят Кацуми Сакакару, Ейко Иваки и Мами Миямото - артистична група, която изразява движенията, ритмите и духовната нагласа, уникални за японската традиционна култура (и особено за японските бойни изкуства "будо"), и ги разпространява по цял свят.  Със завладяваща комбинация от танц, бойни изкуства и видео прожекция, които биват синхронизирани до съвършенство, те ще ни потопят в света на японската култура. 

Още новини и гости за фестивала предстои да бъдат обявени, а до 16 юни желаещите могат да се запишат за косплей състезанието в сайта на Aniventure Comic Con. Еднодневни, двудневни, Ultra и Meet & Greet билети за предстоящия през юли фестивал могат да се купят от мрежата на Ивентим, магазините на "Озон", бензиностанции OMV в цялата страна, както и на сайта на събитието.

През миналата година само откриващият ден на Aniventure Comic Con, с участието отново на Мария Бакалова, събра 10 000 души в "Интер експо център".

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата