Медия без
политическа реклама

Алла Пугачова си купи барокамера за 50 000 евро

Примадоната на руската естрада отстъпи на Филип Киркоров първото място сред най-влиятелните музиканти в страната

06 Авг. 2022
Инстаграм
Алла Пугачова на 73: пластичната хирургия прави чудеса, барокамерата - може би също...

Не само Филип Киркоров, но и бившата му съпруга Алла Пугачова върви по стъпките и следва странностите на Майкъл Джексън. Руската естрадна прима си е купила барокамера за подобряване на здравословното състояние, съобщи StarHit. Апаратът, под въздействие на чието налягане организмът усвоява кислорода няколко пъти по-бързо от обикновено, е бил поръчан в Израел, където певицата прекара последните няколко месеца след започването на войната в Украйна. Неговата стойност е 3 милиона рубли, или над 48 000 евро.

В момента на поръчката звездата се е намирала в израелския град Кесария, но след това нае вила в Латвия и със съпруга си Максим Галкин и близнаците им Лиза и Гари се премести там, ето защо не е могла да получи доставката, разкрива изданието. „Тъй като в графата „клиент“ в договора е посочена самата Алла Борисовна, тя трябва лично да приеме барокамерата. Но в един момент, когато стана ясно, че с международната доставка има проблеми, мениджърката й спря да вдига телефоните. Така в крайна сметка се оказа, че капсулата е платена, но все още чака собственичката си в склада. Може би през септември най-накрая ще я вземе, ако се върне в Русия “, заявява представител на компанията продавач.

Скоро ще се навършат 6 месеца, откакто примадоната със семейството си напусна Русия. Заминаването тя обясни с намерението да си почине и да се погрижи за здравето си. 73-годишната звезда бе многократно критикувана в социалните мрежи за решението си. Кралицата на руската естрада отговори лаконично на нападките, че „ваканцията, отпуската и лечението не са емиграция“. Понастоящем семейството е във вилата в курорта Юрмала, която наемат всяко лято в последните няколко години.

Междувременно стана ясно, че за пръв път от няколко години насам Пугачова не оглавява класацията на най-влиятелните музиканти в страната. Според анкетата начело е Филип Киркоров, съобщава KP.RU. Изследователският холдинг Romir четири пъти годишно прави допитване до широка аудитория руски граждани, за да бъдат определени главните инфлуенсъри в различни сфери. В сферата на музикалната индустрия за пръв път начело в списъка се изкачва роденият в България Киркоров, а Алла Пугачова е чак на четвърто място. Изпреварили са я също вокалистът на група „Ескадрон“ Олег Газманов и тв водещата, певица и актриса Олга Бузова. В Топ 10 са още музикантите Юрий Шевчук, Сергей Шнуров, Николай Басков, Григорий Лепс, Николай Расторгуев и Андрей Макаревич.

Още по темата