facebook
twitter

България

Иванчева и Петрова ще правят разкрития за имотни измами

1005
Илияна Кирилова
Краят на делото срещу Десислава Иванчева и Биляна Петрова се очертава през март.

"За нас "Младост" беше и си остава кауза" - с тези думи Десислава Иванчева и Биляна Петрова, отстранени от кметството в столичния кв. "Младост", анонсираха свои скорошни разкрития за имотни измами, съобщи БГНЕС. 

На заседание по делото им за подкуп те съобщиха, че ще започнат да задават въпроси и да описват казуси във Фейсбук, за да стане ясно дали има чадър над имотните измами в квартала. Това щяло да стане през март, когато се очаква приключване на делото на първа инстанция. 

Въпреки че се очакваше този петък да се четат финалните пледоарии, делото ще се протака още заради липсващи документи по доказателствата и графологична експертиза на тефтерчето на Иванчева, която все още не е изготвена. То е сред основните доказателства срещу нея. В него има записани числа, за които прокуратурата твърди, че са свързани с подкупа. 

В понеделник бяха преброени банкнотите, за които се твърди, че са дадени като подкуп на подсъдимите. Съдия Иво Хинов измери тяхната дебелина - 35 мм, без да са хванати с ластик, съобщи "Офнюз". Бяха разпитани и двама свидетели. Следващото заседание е насрочено за 15 март. 

"Надяваме се истината да възтържествува в полза на хората и на нас, да бъдем оправдани, тъй като е ясно, че това е дело по набеждаване и отвсякъде доказателствата на прокуратурата издишат", заяви Иванчева. 

2

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Делото за Вълка от София се изгуби в превода
Пореден строеж изкарва „Младост” на протест

19.03.2019

Емил Василев

4400
Каменаров оздравя, но се разболя съдия по делото му

Коментари

RanBosilek
снимка на RanBosilek

Надяваме се истината да възтържествува в полза на хората ...

И аз така се надявам - и да ви бутнат у панделата.

Banshee
снимка на Banshee

Ваклото ли да бутнат у панделата? Ами, ако Атлантическият съвет на България успее да бутне Цацаров и ДАНС за хибридност, като нищо. Ще е веселба. :))

Влез или се регистрирай за да коментираш

×